fredag 25. juli 2008

Hals igjen

Strikket akkurat som den forrige bare i blått, men denne gang gikk det fortere. Denne blå var kanskje en gutt interressert i.




Modellen min hadde et lite uhell i hagen som endte med skrap i ansiktet, såret er borte nå =)

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

Endelig ble det litt sommer her også. Våknet til knallblå himmel i dag og vi var lovet mange varmegrader, noe det også ble. Meg og Hedda gikk ut døren litt før halv elleve i dag formiddag og kom hjem igjen rundt halv åtte i kveld, så vi har virkelig fått full solvaluta =) Vi har spist is, gått med kjole og sandaler, smørt oss med solkrem og grillet. Ordentlige sommer-ting og tang, jippi!
Dagens utfordring ble å snakke engelsk til noen som overhodet ikke snakket engelsk noe særlig bedre enn meg. Og der stod vi i varmen og jeg skulle forklare hvor nærmeste leiebil-firma var...ca 20 minutter å gå fra der hvor vi befant oss. Jaja, hun trodde hun forstod og da var i grunnen jeg fornøyd. Hun smilte og takket og gikk ihvertfall i riktig retning =)

Før jeg tar turen innom dusjen, for så å komme meg i seng, så ville jeg bare si at det jammen er meldt sol i morgen og. Da blir det mere is! Skulle i grunnen bare mangle at vi ikke skulle kose oss i ferien, som dessverre bare varer i ca 1 uke til...

torsdag 24. juli 2008

Skorpion



Dette kunstverket er foreviget på min lillesøster sin høyre legg, av min lillebror. En utrolig flott tatovering!


Skorpionen er sterkt knyttet til følelseslivet sitt. De går ikke
av veien for å reise inn i sin indre verden for å utforske
denne. Skorpioner kan virke veldig rolige for omgivelsene
sine, men selv om det ikke kommer klart til uttrykk for andre
personer, så kan den være svært skarp. Den har en helt unik
evne til å forstå og gjennomskue andre mennesker.

Skorpioner er ofte innadvendte, men svært velfunderte. De har vanskelig for å oppnå den tilstrekkelige anerkjennelse når tankene ikke alltid kommer til uttrykk overfor andre. Du bør være forsiktig med å lyve overfor en Skorpion. Sannsynligvis vil du ganske raskt bli gjennomskuet. Skorpionen har den egenskap at den kan ”lese” andre.

Siden Skorpionen kan være noe sterkt knyttet til sitt følelsesliv, så kan de også være noe forsiktig med å slippe folk innpå seg. Den er avventende og tilpasser seg den andres sinnstilstand. Den vet ofte hva folk tenker og kan derfor lett sette seg inn i deres situasjon.

Skorpioner oppfyller ofte sine mål. Dette er svært viktig for dem. Det kan også medføre at det ligger noen ”lik i sjøen” etter dem. Ingen skal stå i veien. Skorpioner kan gå litt langt i sin egen subjektive karakterisering av andre mennesker. Deres egen oppfattelse av ting kan fort bli tillagt andre og det kan oppstå mistolkninger. Dette kan resultere i at de blir vel mistenksomme overfor andre personer.

Skorpioner har sterk selvdisiplin og de kan ofte forvente det samme av andre. Dette slår ikke alltid like heldig ut. Skorpioner bryr seg sjelden om hva andre mener om dem. Det er ikke interessant, fordi de kjenner seg selv best. Derfor kan Skorpioner trives når det stormer litt rundt dem. De står støtt uansett.

Skorpioner er direkte og legger ikke skjul på sine meninger og følelser.

Kjærlighet.
Hvis Skorpionen gir slipp på sine følelser så kan det blir et veldig godt forhold. Skorpioner kan være lidenskaplig og opptatt av kjærlighetslivet. Skorpioner venter noe tilbake. De liker å kjempe litt og har et stort behov for kontroll.

Husk også at Skorpioner kan se rett igjennom deg. Her er det ikke rom for lurerier. De vet hva som foregår til enhver tidHvis en Skorpion slipper deg inn til sine følelser så kan du få en stabil, men krevende partner. Skorpioner har ekte følelser når den først lar andre slippe til.

søndag 20. juli 2008

Gratulerer med dagen!

Gratulerer så masse med dagen Karoline!
Håper du slapper av og koser deg gjennom den, det fortjener du =)

lørdag 19. juli 2008

Bilferie

På første fergetur for Hedda, hun var fasinert over det hun kunne se fra vinduet. Se se se, var vel det hun sa =)


Det ble mye tid i bilsetet for henne, men hun var utrolig tålmodig og flink. Jeg satt mest bak med henne og vi leste bøker, sang og så på alt det spennende utenfor bilen, både i Norge og i Sverige. Her var hun akkurat belønnet med en sjokoladekjeks.


På fergen mellom Strømstad og Sandefjord var det en krok med rutsjebane, klosser og gyngehester, til stor glede =)


Litt godis må man ha med fra nabolandet, og her var det ikke lett å begrense seg...

onsdag 9. juli 2008

Lanoungen 2008

Vi ville være med i konkurransen denne gang *stolt som en høne*



Det er påmelding til 31.juli så det blir vel avstemning etter det en gang. Håper alle som er innom da vil være med å stemme Hedda frem =)

lørdag 5. juli 2008

Hals





I denne varmen (opp i 30 grader) så har jeg strikket hals til Hedda. I deilig Merino ull på pinne nr 3. Oppskrift fra Nøstebarn =)
Det vil definitivt bli strikket flere av denne.

Her beviser Hedda at en hals kan være flere steder enn der den er ment...





onsdag 2. juli 2008

Ny signatur

Dette må prøves...

Venter i spenning.




Jaaaa, se den fine =)

Pussle-guri!




Dette pusslespillet ble kjøpt for lenge siden, men har bare lagt å ventet på å bli pusslet. En søndag tok jeg det frem og tenkte det var på tide å få det gjort =)