tirsdag 31. mars 2009

Svimmel og rar.

Neida, jeg er ikke gravid. Men i går morges våknet jeg og skulle bare ta mobilen for å se hva klokken var. Da jeg fikk tak i den nedfor sengen var det like før jeg endte opp på gulvet. Hele soverommet gikk rundt og jeg måtte bare ligge meg tilbake og lukke øynene. Da jeg kom meg på badet måtte jeg sitte på do og holde meg fast i vasken foran meg, ikke noe særlig å måtte gjøre det så lenge dette huset står på fast grunn….

I 2004 hadde jeg virus på balansenerven. Da var jeg sykemeldt i mange uker og med en gang jeg stod oppreist   måtte jeg holde meg i vegger, stolrygger, håndtak og andre hendige ting i nærheten. Det var overhodet ikke noe særlig kjekt, jeg måtte ha hjelp med en gang jeg var utenfor huset og orket ikke bevege meg så mye.

Etter den gangen har jeg hatt perioder med vimmelhet og kvalme. En av gangene var da jeg kom hjem fra KK med lille Hedda. Jeg satt i sengen vår og ammet henne den ene gangen da jeg plutselig følte jeg var på karusell. Nå er det altså på an igjen. Heldigvis ikke fullt så gale som første gang, men det går fort rundt om jeg ikke tar det veldig rolig. Dette kan slettes ikke anbefales!

lørdag 28. mars 2009

Baby- og blomster-lykke!

Jeg har vært på valpe-besøk igjen. De var da blitt 14 dager og den største, som er gutten, veide 600 gram og hun minste veide rett under 500 gram. De er like fantastisk søte! Nå har de åpnet øynene og blitt litt lysere i pelsen alle sammen. Inni buret ligger de som oftest og sover oppå hverandre når de ikke spiser. Nydelige <3

Bilder 385

Bilder 365

Bilder 378

 

Noe annet flott som jeg bare måtte fortelle om var dette;Bilder 383

Grethe, en suuuuper venninne, ringte og sa hun kunne komme innom meg med en jakke som var min da hun allikevel skulle forbi huset. Det ringte på og jeg åpnet og fikk servert en kjempe fin bukett hvite roser. Helt sånn plutselig på en lørdag morgen! Det var utrolig koselig, tusen takk igjen Grethe <3

Og lille prinsessen fikk påskesjokolade, og ble like glad som mammaen!

torsdag 26. mars 2009

Jeg lukker øynene

for alt rot i huset, les: leker, klær som skal brettes, oppvaskmaskin som skal tømmes og ikke minst hybelkaniner! Jeg vil nemlig gjøre koselige ting i dag istedenfor å rydde, jeg vil på besøk til mamsen og kose med valpene som er blitt 14 dager. Så nå skal jeg dusje og gjøre meg klar for nettopp det.

Men først må jeg dele dagens morsomme nettside:

Om hybelkaniner!    

onsdag 25. mars 2009

En nydelig start på dagen!

  Meg og Friele har date hver eneste morgen. Ikke èn dag i året svikter han, tvertimot gjør han morgenstunden min utrolig fin bare ved å eksistere.

Det som gjør det enda bedre er å våkne av en liten jente som står ved siden av sengen min og sier: God morgen mamma, våkne nå? Heldigvis kom hun opp i sengen til meg og ville kose litt før vi trengte å stå opp. Klokken var jo ikke blitt syv en gang, men det brydde hun seg lite om. Etter å ha prøvd å knipe krem ut av en Scholl-tube, lest litt Stoff og stil reklame som har blitt liggende igjen på soverommet og prøvd å plukke vekk en føflekk jeg har på haken, ble hun kjempe glad da jeg foreslo at vi skulle stå opp. Nrk super er faktisk super! Hun koste seg i sofaen mens jeg lagde frokost og til slutt satt vi med skive begge to, hun med vann i koppen og jeg med kaffe. Da kunne dagen bare komme =)

lørdag 21. mars 2009

Alternativmesse i Grieghallen

Denne helgen er det Messe i Bergen og jeg måtte ha også denne med meg. Etter lørdagsfrokost med familien hoppet jeg i dusjen og gjorde meg klar for noen barnefrie timer, hvilken herlighet! Det blir litt etterlengtet når pappaen jobber borte hele uken og er hjemme bare litt i helgene.

I Dovregubbenshall var det fullt av utstillere, healere, klarsynte, livsveiledere, folk som driver med håndanalyse og masse annet spennende. Bare å komme inn i hallen er magisk, alle luktene fra røkelser, dempet belysning, meditasjonsmusikk, forsiktig tromming fra sjamaner, hyggelige søkende mennesker. Jeg brukte omtrent 3 timer der inne i dag, inkludert lunsj med Grete, og da kunne jeg nok vært lenger. Jeg gikk rundt og bare så på at andre fikk behandling, noen ble lagt tarotkort for, andre kjøpte steiner mens noen fikk veiledning i forhold til helsesituasjon. Kvalitetstid for mor dette, veldig behagelig! Premien min ble i dag en bok som heter The Secret, som jeg gleder meg masse til å lese =) 

Etter endt messe-besøk møtte jeg gjengen min ved Den Blå steinen. Da gikk turen hjemover for å nyte pita-taco-lørdagsmiddag som har blitt en tradisjon her i huset. 

Fortsatt god helg til dere som er innom! 

fredag 20. mars 2009

Fjelltur på en fredag

Med et så nydelig vær og en “fri” formiddag med Fløybanen innen en rekkevidde på 5 minutter, så var ikke valget vanskelig. Jeg tok banen opp kl 11 og den ble fylt med både turister og bergensere. Vel oppe måtte jeg ta et bilde fra utsiktspost nr 1, selvom du sikkert har sett akkurat dette mange ganger før.

Lille Lungegårdsvann

Bilder 310

Innseilingen til Bergen

 Bilder 311

På Fløysletten, helt i starten på en av løypene, ligger Trollskogen. Her er blant annet hinderløype for barn og Trollmor og Trollfar.

Bilder 317     Bilder 314                 

Med ryggen mot Trollskogen fikk jeg denne utsikten

Bilder 316     

Jeg gikk ned igjen og kunne skimte byen mellom trærne

Bilder 321

En herlig start på helgen!

torsdag 19. mars 2009

Enda mer sko-dilla!

Det er nemlig ikke bare på nettet man kommer over sko…

DSC00562 

Noen veldig fine pumps i skinn fra Din sko. Passet min brede fot og var utrolig god på foten. Inn på ønskelisten med seg!

DSC00563

Bestemor aktige sko med snøring, glidelås på innsiden og kilehæl. Disse var laget for min fot, helt sant! Øverst på ønskelisten er de altså.

DSC00567

Som mor så datter?

tirsdag 17. mars 2009

Sko-dilla!

 

Etter bare noen minutter på diverse sider har jeg blitt fristet gjentatte ganger. Jeg lider i kropp og sjel av sko-dilla! Det er vondt og ikke kunne bruke så mange penger jeg vil på bare sko. Tenk å bare droppe regningene en måned og bare kjøpe sko…? Det hadde vært noe! Noen til hverdags og noen til fest, noen til tur og noen til bare å se på. Sko kan en aldri få nok av tør jeg å påstå. Noen som er enig?

 

mandag 16. mars 2009

Pia og valpene

Bilder 304

Det ble 3 jenter og 1 gutt!

Pia er en flink og beskyttende mor. Hun passer på sine små og vokter dem med blikket sitt om noen blir tatt ut fra buret.

Bilder 302

En liten tass med melkespor rundt nesen. Ubeskrivelig søt!

Bilder 296

Hedda fikk ha en på fanget og var ganske sjarmert av disse små søte.

Bilder 290

Til slutt et lite familiebilde :)

søndag 15. mars 2009

Tur til Fløyen

Våknet til et vær som inviterte oss ut på tur i dag. Vi pakket sekken og tok på oss tur-klær og kom oss avgårde i tolv tiden. Vi møtte Karoline og Theodor som ville være med på tur og dermed satt vi oss på Fløibanen. På vei opp ville jeg ta et bilde av gjengen vår og dro opp kamera fra sekken, men det var irriterende nok tomt for strøm :( Dermed ble det mobil-bilder i dag og det er jo bedre enn ingen bilder :) Hedda     DSC00528

DSC00531

To barn som var litt sliten fikk hvile beina på vei ned. En bolle og vognsjåfør gjorde susen :)

torsdag 12. mars 2009

Gratulerer med dagen!

Dagens blogg-innlegg går til min søte kusine Kassandra som blir 11 år i dag! En stor bursdagsklem til deg =)

onsdag 11. mars 2009

På shopping med Hedda

I dag fikk meg og Heddda avspasere litt og gikk vel en time før vi egentlig var ferdig. Da reiste vi avgårde for å se om vi kunne finne en ledig frisør-time til frk Hårek, kanskje noen sko til mor og flere truser til den flinke snuppen som holder på med pottetring og bleieslutt. Jeg kan si at oppdraget er vel utført!

 

  • Den første frisøren vi kom til på senteret omtrent stod og ventet på oss. Hedda var forberedt på å klippe håret, men jeg hadde allikevel mine tvil om hvordan den seansen kom til å bli. Jeg bare si så mye at jeg tok feil! Hun satt som et lys i stolen og ble så fin på håret. Frisør-damen som klippet henne var utrolig flink, tror kanskje den flinkeste vi har hatt til nå. Jippi!
  • Deretter gikk vi videre for å kikke etter sko til mor, jeg er nemlig mektig lei av å trakke rundt i vintersko. På veien stoppet Hedda og drømte seg vekk i deilige farger og flere forskjellige sorter is. “Mamma, Hedda is?” sa hun med det søteste uttrykket. Men først må vi bytte bleie sa jeg, så kan du få is etterpå. “Jaaaaa” kom det da fra henne. Som sagt så gjort. Plutselig satt Hedda i vognen og koste seg med deilig jordbæris.
  • Da passet det fint for mor å trille vognen inn i en sko-butikk og se litt. Og hvorfor er det sånn at de skoene jeg virkelig virkelig virkelig liker, koster fra 1199; til 1499;?? Jeg synes nemlig det er litt i meste laget og tar meg ikke råd til det nå. Derfor har jeg leitet etter sko i noen uker, men i dag fant jeg endelig noen gå-sko som funker greit. Jippi der også!!!
  • Så bar det inn i lekebutikken. Der kjøpte vi en paraply som Hedda hadde veldig lyst på og et skikkelig malerskrin. Hun elsker å male og jeg liker de skrinene med 6-8 store farger, så det fikk hun også. Gjett om det blir jippi her! Riktig. Jippi!!!
  • Til slutt gikk vi inn i en av mange klesbutikker, jeg trengte bukse og Hedda flere truser. Hun ble med meg i prøverommet og holdt på å blotte meg for andre prøvende damer…. Hun vandret rundt med paraplyen sin, trallet og sang. Pratet masse med andre som var i butikken. Vi fikk både bukse og truser. Jippi!!!

 

Alt i alt en kjempe fin dag på shopping med snuppen min. Vi kom hjem litt før halv syv og da var vi trøtt og sliten begge to. Og veldig fornøyd =)

søndag 8. mars 2009

Musikk award!

Jeg har fått en musikk award fra May-lill

Jeg vil at den som mottar skal sende videre til 5 stk.

1. Tidenes Norske låt- Vamp- Tir`na noir 
2.Den beste fest låt- Bryan Adams - Summer of 69
3. Din fineste rolige låt- Eva Cassidy- Songbird
4. 80 tall`s sang- Bruce Springsteen- Born in the USA 
5. Nevn en sang og hvorfor- Jewel- Foolish games. Den vakreste sangen som følger meg livet ut =) 

Jeg sender denne til:

http://klussedull.blogspot.com/

http://alle4.blogspot.com/

http://linesparadis.blogspot.com/

http://mimounashobby.sprayblogg.no/

http://oss5.blogspot.com/


Spiralsokker og vordende foreldre

Bilder 270 

Jeg strikker Spiralsokker til frk Hedda. Fant en oppskrift på nett og strikker de i Viking sportsragg, et utrolig greit garn å strikke med. Tenker de blir god å bruke i gummistøvler når cherox`ene ikke trengs lenger.

Bilder 281

Her ligger et vordende foreldrepar. Pia var på ultralyd og der viste det seg 4 små valper som er klar for verden i løpet av den kommende uken. Vi gleder oss masse <3

fredag 6. mars 2009

Bloggcandy!

Jeg elsker konkurranser! Ihvertfall noen ;)

Isabell sin blogg kan også du være med i trekningen om et kinesisk armbånd. Det du trenger å gjøre er å kommentere innlegget hennes og linke til bloggcandy`en innen 8. mars kl 8.00. Kjempe lett!

Lykke til c",) 

onsdag 4. mars 2009

Endelig er det min tur

til å få oppleve "Gitarkameratene" live! 

14. august 2009 skal jeg smile bredt og helt sikkert synge med på disse fire fantastiske guttene sitt spill. Hallelujah cd`en er spilt utallige ganger siden 2006 og jeg bare elsker musikken. Jippi, jeg har noe å glede meg til =)=)=)


søndag 1. mars 2009

Supersøndag!

 

I dag har vi hatt en fantastisk gøy dag. Vi startet dagen sammen med Vilde, Thomas og Grethe på Ablegøyer. Et veldig greit alternativ når det er surt og kaldt vær og vi vil være inne.  Ungene koste seg i ballbinge, på rutsjebane og på karusell blant annet.  Etter et par timer med bare lek reiste vi med Grethe og de hjem og spiste middag. Både store og små er super-fornøyd med denne dagen. Gode venner er gull verdt! 

Bilder 221 Bilder 243 Bilder 225

Tester

Speilrefleks 2 386

En liten test fra Windows Live Writer