torsdag 27. august 2009

Avslutte bloggen?

Jeg har lurt en del ganger på om det faktisk er noen som er inne og leser i bloggen vår. Det er dessverre bare en sjelden gang det kommer kommentarer tross i at det gjerne bare tar ett minutt eller to og gjøre det. Jeg koser meg egentlig med å skrive og legge ut bilder her, men det blir ikke helt optimalt når det ikke er noen som legger igjen spor. Derfor tror jeg at bloggen blir avsluttet, men har ikke bestemt meg helt.

Om du leser her og har lyst å fortsette med det, så kan du kanskje skrive det?


søndag 23. august 2009

Søndagstur og loppis.

Oppholdsvær og litt rastløse både barn og voksne i formiddag, resulterte i en times bilkjøring til Osterøy. En tidligere klassevenninne arrangerte loppemarked til inntekt for et barnehjem i Tanzania og jeg ønsket å bidra, både med lopper og penger.
Da vi satt og ventet på fergen ble storebror en tann fattigere. Hedda synes dette var litt rart, men tok ingen skrekk. Selvsagt måtte tannen posere for kamera :)
007 
Da vi entret skoleplassen og loppis`en møtte vi med en gang på Anveig som arrangerte dette, dessverre fikk jeg ikke knipset bilde av flotte damen. Men Grete,enda en venninne og en av mange frivillige hjelpere stilte opp :)
011
Det var kommet inn masse lopper! Og ikke minst var det mange folk innom og forhåpentligvis la de igjen haugevis av penger. Hedda kjøpte en bærestol/bilstol til dukkene sine, storebror kjøpte to puter og ellers ble det kaffe på mor og far.
I tillegg var det ponniridning til stooor glede for ungene! Hedda foran med pappa som støtte og storebror bak :)
021
Hedda hadde også hjelm på, men den var for stor og ville ikke sitte på hodet hennes. Derfor passet pappa på hele tiden. Jeg trodde hun ville være mer skeptisk, men å ri ponni så det ut som hun hadde gjort hundre ganger før…
023
En kjempe koselig søndagstur :)

lørdag 15. august 2009

Konsertopplevelse uten like!

img650x3673

Kurt Nilsen, Espen Lind, Alejandro Fuentes og Askil Holm =)

Selvom de ikke kom på scenen før klokken var passert 21 (og de skulle begynne 20.00) så var det SÅ verdt å vente på!

En utrolig gjeng med et energisk sceneshow, knall musikk, godt humør og ikke minst lengsel til Bergen!

Jeg følte meg kanskje som en av de litt yngre som står helt fremme på enkelte konserter og skriker og lar tårene strømme av glede. Nå var det ingen tårer hos meg, men slettes ikke langt ifra. Disse guttene er så gode og rører meg langt inn i sjelen. Endelig fikk jeg oppleve de live, i Bergen-herlig!

mandag 10. august 2009

En fantastisk deilig søndagstur!

 

Selvom klokken var passert 14.00 i går, fant vi ut at det passet fint med en tur på Fløyen.

Solen var fremme og vi pakket med drikke og litt godt til barna, så bar det avsted.

028 037 042 051

 086 068

tirsdag 4. august 2009

Helgetur til Enes.

For halvanne uke siden reiste vil Enes, en veldig koselig plass vi ikke har vært før. Det er i nærheten av Rosendal, så vi fikk oss noen nye timer i bilen.
Vi leide hytte på en campingplass hvor min onkel og hans kjære har bygget spikertelt på campingvogn, og laget seg et utrolig flott fri-sted. Vi hadde en kjempe fin helg med masse god mat, skravling langt ut i de seine nattetimer og spill. Vi var på tur i Lakseparken og fikk klappe Lama, geit og gris bl.a. En helg med masse kos med andre ord!
Vi bodde i hytten ytterst til høyre. Køyesenger og vann på kanne :)
011
På terrassen om kvelden.
041
Dalai Lama
012
Kasandra koser med geitebukkene.
014
Nydelige Exo som er det siste tilskuddet hos min onkel og de :)
028
Hedda i dialog med den ene geiten…tror de ble enig.
033
Litt dissing ble det og tid til. Vakringen min!
048
Hedda & Rebekka :)
056
Her var det fisker i fiskekummen, i Lakseparken selvfølgelig.
068
Tilbake hos min onkel og de. Hedda storkoste seg med Kasandra hele helgen :)
043