torsdag 29. juli 2010

På blåbærtur

Ikke så verst å være hundevakt når hun og Hedda er perlevenner og blåbærturen går som en lek :)

onsdag 28. juli 2010

Tante-gutten :)

Inni denne kulen ligger lille Lucas og gjør seg klar for sin entre rundt starten på oktober. Vi gleder oss masse! Å bli tante igjen blir så kos! Hedda gleder seg også, snakker masse om baby-gutten som tante Silje har i magen, og at han kommer ut etter sommeren :)

mandag 26. juli 2010

Testing testing

En liten test med iPhone-blogging.
Var i grunnen annerledes det jeg så for meg, og jeg tror jeg har misforstått blogger.com som fremgangsmåte. Ikke at det gjør så mye om jeg får dette til :)

mandag 19. juli 2010

Sommerhilsen

 

IMG_0115

GOD SOMMER

Nå har vi ferie i 4 uker og har planer om å nyte det. Hvis solen kan avbryte regnet innimellom hadde vi blitt veldig glad!  Værutsiktene fremover ser ikke så lovende ut, men håpet er der, det er jo tross alt sommer!?

søndag 11. juli 2010

Lørdagskveld på legevakten.

Høres kanskje mer dramatisk ut enn hva det var, men allikevel, jeg brukte altså kvelden i går på legevakten. På fredag var det nemlig ikke så behagelig å tisse… Minnet veldig om uvi, men tenkte det var bare å drikke masse, så ville det bli bedre. Våknet lørdag og det var verre, selv når jeg ikke var på do. Veldig ømt og følelse av å skulle tisse omtrent hele tiden. Løpte på butikken og kjøpte Tranebær juice, som faktisk smakte bedre enn hva jeg fryktet. Etter to glass ringte jeg legevakten for råd. Jeg burde komme og få medisin, basta bom!

Etter 15 minutter satt jeg og ventet sammen med mange andre, på legevakten som alltid har laaaang ventetid. Jeg ble sittende og høre ufrivillig på samtaler mellom folk som hadde sittet i 3 timer da jeg kom kl 20… Det fristet ikke mye og bli værende, men det var det som måtte til. Klokken 23.15 fikk jeg komme inn, ventet litt på legen og fikk svar på at urinprøven hadde utslag og jeg måtte ha antibiotika. Var hjemme igjen litt før kl 00 og fant min kjære sovende på sofaen ♥

I dag er det pittelitt bedre, jeg klarer ihvertfall og tisse uten å gråte. Regner med det er enda litt bedre i morgen.

Nå skal jeg snart krype til sengs og drømme meg vekk til sommer og sol, for det er det ikke i denne byen. Natta!     

onsdag 7. juli 2010

Sofa-kjøp!

I dag har vi kjøpt ny sofa! En knall fin, stor-men ikke for stor, lys, behagelig sofa. Living hadde heldigvis det vi var ute etter. Dessverre var den ikke på lager, men er forventet inn i månedsskiftet, så da er det bare å vente. Da skal den sofaen vi har nå kjøres på hytten. Her hjemme har den gjort sin misjon, men er absolutt for god til å kastes. Så nå skal den vonde bort fra hytten og på den måten resirkulerer vi flere ting i sommer. Hytten skal også få ny seng og tv-benk nemlig. Det er jammen deilig å fornye!

Her er vår nye sofa lykkelig

 

Bilde

lørdag 3. juli 2010

Sommer-modus ♥

Varme, sommer og sol. Forhåpentligvis mer sol enn hva vi har hatt til nå, men allikevel er jeg i sommer-modus. Det nytes til det fulle!

Jeg har to uker igjen på jobb før det er ferietid. Vi skal ikke reise noen sted foreløpig, bortsett fra hytten innimellom. Men ferie nytes like godt i egen by,spesielt om været er bra. Blogging blir det litt roligere med, men dukker opp i ny og ne.

Ønsker alle en nydelig sommer!

summer-flower