mandag 29. august 2011

En jakke blir til :)

Jeg strikker jakke til tantegutten min, Lucas. Fargekombinasjonen har jeg valgt og jeg gleder meg masse til jakken kan prøves på. Nå er jeg ca halvveis :)
Strikkes i Drops merino extra fine.

søndag 28. august 2011

Søndagskos

Hedda nyter søndagsformiddagen i saccosekken med Istid på skjermen :)

Hvordan nyter dere søndag og fri?

fredag 26. august 2011

Bobleluer

Disse bobleluene er strikket i Gullgarn. Hvit og svart er litt “baggy”, men den lilla er mindre “baggy”.

100kr pr lue + porto

DSC_0193 DSC_0191 DSC_0190 

Luen kan vaskes i maskin på 30 grader Smile 

onsdag 24. august 2011

Høst og snylta...

Jeg har funnet frem fleecejakken og kjenner at jeg blir fristet til å sette på ovnen i stuen...
Tjukke sokkene og andre varme innslag er sikkert rett rundt hjørnet. Jeg er sykemeldt ut uken pga feber, hals og bihule-vondt. Ikke noe kjekt, men høsten har sneket seg innpå meg og kroppen min blir tydeligvis aldri immun mot dette :(


Samtidig er høsten en fantastisk koselig årstid. Det blåser og er surt og kaldt ute. Bladene rasler og regner plasker ned. Men inne kryper jeg gjerne under pledd i sofaen og tenner masse stearinlys. Aaaah, I love it! 








søndag 21. august 2011

Ny tatovering på vei :)

Siden jeg har en bror som er tatovør, så er det ikke veldig vanskelig å ønske seg ny kroppskunst innimellom. Så i ettermiddag begynte vi på min sjette tatovering, som i hovedsak er Hedda sin fødselsblomst. Hun har ringblomst som sin blomst og den ønsket jeg  å ha på armen min, i tillegg til noen andre blomster/stjerner/noe fra sol tatoveringen på venstre arm.
Min bror er ubeskrivelig flink å tegne, så jeg ønsker og han tegner. FANTASTISK! Jeg kan ikke få det bedre da. Så i dag kom vi i gang og jeg viser med et bilde hvor langt vi kom, men denne er altså ikke halvvferdig en gang. Jeg gleder meg som et barn til å kunne vise den komplett :)


lørdag 13. august 2011

Tante sin gutt på overnatting :)

I går lå Hedda hos tante Silje og i dag ligger Lucas hos oss. Sånne ordninger liker vi :)

Vi har kost masse, lekt, spist og kost igjen. Så var det tid for å sove og jeg skrudde like godt sammen grindsengen som Hedda brukte, så Lucas skulle sove godt. Det gjør han nå <3

onsdag 10. august 2011

Uke 2 og vi er enda trøtte

Nå er det andre uken vi er på jobb og i barnehage etter ferie og vi er fremdeles ganske sliten. Hedda er ikke veldig interessert i å stå opp når vi har tidligvakt og i dag var hun tydeligvis veldig sliten. Jeg trodde vi så på barnetv, men med stigende snorkelyd fra høyre side, så jeg at det bare var meg som så på Scooby doo...

fredag 5. august 2011

Uken fløy forbi

Ihvertfall føles det sånn. Jeg følte nettopp at det var søndag og jeg grugledet meg til å stå tidlig opp igjen for å starte på jobb etter ferien. Og nå sitter jeg her og det er fredag kveld. Uken har gått kjempe fint på jobb. En rolig start med få barn i barnehagen og masse fint vær. Kan vel ikke ønske noe mer enn det. 

Jeg har fått gjort noen forberedelser til nye barn skal komme og vaskekluten har og fått jobbe litt. Tempoet har vært behagelig, samtidlig som det stadig er noe å gjøre. Glade fornøyde barn som trives i barnehagen er jo bare en fryd! 

På mandag kommer min tredje av i alt fire kollegaer på avdelingen tilbake og det ser jeg frem til. Ferieminner deles og vi har ladet batteriene til den travle høsten vi går imøte. Nye, små barn skal innkjøres i barnehagen og det er mye for de å sette seg inn i. I tillegg er det noen nye kollegaer også denne høsten som også skal gjøre seg kjent. Jeg har en veldig kjekk jobb, jeg trives godt og er klar for å ta fatt på et nytt barnehageår. 

Men aller aller først, skal jeg ha en deilig avslappende helg!





~ God helg til deg som er innom ~

tirsdag 2. august 2011

Hverdagen har innhentet oss igjen

I går var de fire deilige ferieukene over. Det er nå slutt på seine, eller ihvertfall veldig seine kvelder. Vi har igjen på vekkerklokken og er veldig trøtt og sliten på kvelden. Jobb og barnehage er i gang og det er jammen litt godt! Å være tilbake sammen med gode kollegaer, småtroll, rutiner og alt det bærer med seg, er godt. Jeg hører til :)

Og i dag har jeg snopt litt til meg selv. Litt fordi ferien er over, men mest fordi jeg i dag har blitt enda et år eldre. Deilig kropps skrubb og hanske. Det er ikke så dumt å bli eldre allikevel, man får jo gaver ;)