onsdag 1. september 2010

Et lite tips

Jeg spiser nå Proteinbrødet igjen og synes det er knall godt. Er en del måneder siden jeg har klart å spise det, bare fordi jeg gikk lei. Har hørt at noen synes dette brødet er veldig tungt og kompakt, så da kan jeg anbefale å ta det et par minutter i brødristeren. Det har jeg gjort to dager på rad til frokost og det smaker nydelig med hvitost på!

 3

Proteinbrød

7 egg

1 boks creme fraiche, kesam eller cottage cheese

3 ts bakepulver

6 ss linfrø

120 g kruskakli

100 g sesamfrø ca

90 g solsikkekjerner

5 ss olje

Pisk eggene lett og bland inn creme fraich eller kesam og olje

tilsett det tørre. Deigen skal ha en kladdete konsistens.

Ha deigen i en bakepapirkledd brødform å la brødet steke på 180 g i 55 min.. Nederste rille..

Oppbevares i kjøleskap.

001

3 kommentarer:

Grete sa...

Dette må jeg prøve :-) Da blir sikkert magen min glad også :-) Vet du om det ligger næringsinnhold på dette noe sted?

Janicke sa...

Fant dette:
Kcal: 1624
Protein: 93,2
Fett: 129
Karbo: 15

Dette er regnet med 150g cottage.

Line sa...

Tror jeg må prøve dette når dilla på lavkarbo knekkebrød går over.