fredag 29. mai 2009

Den stolte høne..mor!



Lille søte trollungen min har altså sluttet med bleie på dagtid! Hun har denne uken kun hatt bleie på om natten, men på dagen går hun på do. Hun gir beskjed med en gang hun kjenner at hun må og holder seg til vi er fremme. Jeg er så stolt! Lille knotten min på 2,5 år har styrt det meste selv og er altså nesten bleiefri.

mandag 25. mai 2009

Selvpleie!

I dag har jeg virkelig hatt tid til egenpleie på badet, så utrolig deilig! Det er nemlig ikke hver dag jeg får være i fred på badet i mer enn 5 minutter…

Først la jeg på en maske som skulle virke i 5-10 min, så da satt jeg på dataen mens den fikk godgjøre seg. Så gikk jeg inn på badet, satt dusjen på og kledde av meg. Fikk vasket av masken og tok en etterlengtet dusj. Er nemlig ikke noe lett å dusje med en rygg som låste seg helt på lørdag, men i dag var den bedre. Etter dusjen satt jeg på strips på nesen og haken. Og for de som ikke har prøvd sånne-DE VIRKER!

 

Etter en virketid på ca 15 min dro jeg de forsiktig av og jeg kan konstatere at de gjorde jobben sin!

Så smørte jeg føttene inn i ny Shcoll fotkrem, kroppen med bodylotion og hoppet i klærne. Nå er jeg altså endelig bevegelig igjen og ikke minst rein. Jippi!

søndag 24. mai 2009

Baby-besøk og blomsterpike

På fredag fikk vi komme og hilse på Didrik sin lillesøster som kom til verden natt til 17.mai. En vakker liten jente som absolutt ligner på storebroren sin.

005

Hedda og Didrik koste seg med saft og kjeks mens mor fikk nyte babyen litt.

012

Og til slutt bilder av blomsterpiken min.

016

014

Hun plukket blomster til meg, men det er litt vanskelig å sette de i vann når de kommer uten stilk…

fredag 22. mai 2009

Noen bilder fra telefonen.

Det er ikke alltid vi tar speilrefleksen med ut, så da er det greit å ha et noenlunde bra kamera på telefonen. Lastet de inn på dataen nå og deler gjerne noen glimt av prinsessen :)

DSC00634 

DSC00682 

DSC00684

DSC00712

mandag 18. mai 2009

Vel overstått!

Må selvsagt komme med et skrytebilde av 17.mai-snuppa og storebror.

002

Vi hadde en flott feiring. Maten var vellykket og som jeg trodde var det aaaaltfor mye. Løste det med å sende noe med gjestene og tok noe på jobben i dag. Det ble som det skulle på en sånn dag, is-flagg-buekorps og trøtte barn på kvelden :)

søndag 17. mai 2009




Posted by Picasa

Ønsker alle en flott 17.mai

Hedda er feberfri og nå er vi alle klar for en flott 17.mai sammen med venner. Vi skal som sagt ha koldtbord og kose oss masse. Alt er i hus og skjorter og bluser er strøket. Nå skal mor straks krype under dynen så hun er opplagt til en tidlig start i morgen.

Buekorps, russ og forhåpentligvis sol skal få fylle dagen min imorgen, sammen med mye annet. Håper dere som er innom får en fin dag også.

fredag 15. mai 2009

En prinsesse med feber

Og det bare to dager før 17.mai…

Da vi kom hjem fra barnehagen i dag var vi utenfor huset og koste oss i solen. Jeg tok ut sykkelen og dukkevognen hennes, pappa tok ut saft og kaffe. Men Hedda var sutrete og trøtt. Jeg tenkte i grunnen ikke noe mer over det før hun kom og sa hun frøs. Da tok jeg henne på fanget og hun kjentes litt varm. Etter litt kos lekte hun igjen, men virket ikke helt i form. Hun kom tilbake og ville gå inn. Det er et tegn på at noe er galt, Hedda vil aldri inn! Da vi satt oss i sofaen med kjeks og saft falt hun til ro. Blass i øynene og rød i kinnene. Siden ble hun liggende på sofaen, litt klaging og noe prating, men generelt bare i dårlig form.

Hun sovnet på sofaen og pappaen bar henne opp i sengen, nå har hun sovet et par timer men er urolig. Neste gang hun gir en lyd får hun en febernedsettende, enda så mye hun misliker det, så hun ihvertfall kan sove godt i natt. Krysser fingrene for at vi våkner i morgen med en friskus :)

onsdag 13. mai 2009

Koldtbord til 17.mai

Jeg sitter her og skriver huskeliste til handletur. Vi blir 10 stk til lunsj på 17.mai og da er det viktig å servere rikelig og god mat. Legger ut det jeg har skrevet til nå og kom gjerne med forslag :)

  • reker, laks/ørret
  • stek, roastbeef
  • spekeskinke
  • oster
  • karbonader
  • kyllingvinger
  • majones
  • smør
  • egg
  • potetsalat
  • ruccolasalat
  • rød løk
  • tomater,agurk og paprika
  • druer
  • melon
  • sitron
  • brød og rundstykker, lys og grovt

I tillegg er vi noen som er veldig glad i rømmegrøt:

  • rømmegrøt
  • kringler

Ååå som jeg gleder meg, både til å lage maten og spise den :)

tirsdag 12. mai 2009

Tror Hedda er i ferd med å forstå!

Og da snakker vi ikke om småtteri, men hun sov faktisk til kl 7 i dag! Jeg trodde ikke mine egne øyne da hun kom inn og jeg kikket på klokken. Omtrent hver dag i en og en halv uke har hun våknet før kl 6, men ikke i dag. I går var også jeg i seng før kl tolv, så i dag er vi våken og opplagt begge to, hvilken herlighet!

Også våknet vi til blå himmel og sol, denne dagen blir SUPER!

mandag 11. mai 2009

Prinsesse fest!

I dag har vi vært og feiret Vilde med god mat og deilige kaker. Leiligheten var fylt med storfornøyde barn og voksne som vet hva det vil si og kose seg.

053060  069 055

Vilde sin lillebror i et virkelig nydelig øyeblikk!

Tusen takk for at vi fikk feire dagen med dere =)

lørdag 9. mai 2009

En god start på helgen!

For å starte med det viktigste først:

Vilde ble 5 år i går og vi skal i bursdagsbesøk i morgen, hipp hipp hurra!

VILDE

 

Også de to neste gode sakene. Etter å ha levert inn telefonen min til reprasjon for tredje gang, endte det endelig med ny telefon i går. Fantastisk å ha en telefon som virker igjen. Jeg valgte nå denne:

En Sony Ericsson w595. Kjøpte i tillegg Koss hodetelefoner og telefonen gir en fantastisk lydopplevelse. Bare les HER.

Siste godsaken min er at jeg vant i vinlotteriet på jobben og kunne gå hjem i går med en Black Tower i sekken, herlig =)

Ha en strålende helg!

tirsdag 5. mai 2009

Jippiiiii!

En lykkelig morgen!

Jeg våknet av at Hedda kom inn til oss klokken 7.00 i dag. Hvilket fremskritt! Jeg er den stolteste mammaen nå :)

søndag 3. mai 2009

Fra grindseng til stor jente-seng

I går skrudde vi ned og pakket bort grindsengen til Hedda. Det har begynt å bli trangt om plass i den for lenge siden og nå er hun mer og mer interessert i å ligge i stor seng, så da tenkte vi at tiden var inne. Vi har prøvd før uten hell, så det har vært en del søvnløse netter med en jente som ikke har villet sove.

I går kveld sovnet hun på meg i sofaen, så jeg bar det lille murmeldyret mitt opp rundt halv åtte. Plutselig har hun plass til både seg selv og mange kosedyr i sengen, bare synd hun ikke helt får det med seg denne første gangen. Da jeg la meg var jeg inne å så til henne, en prinsesse som nesten lå på tvers og så ut til å trives med det. Men det var ikke lenge jeg hadde sovet da hun plutselig stod ved siden av sengen min og ville oppi. Hun sovnet med en gang og tok ingen hensyn til at vi nå var tre i vår seng…armer og bein over alt. Etter en halv times tid og jeg enda ikke fikk sove igjen, bar jeg henne inn i egen seng, men da våknet hun selvfølgelig. Herfra og frem i to-tre timer bar jeg henne inn uttallige ganger. Hun nektet å sove i sengen sin, hun ville overhodet ikke. I fem tiden sovnet vi igjen i vår seng, i ubehagelige stillinger. Halv syv var hun lys våken og klar for dagen! Heldigvis våknet pappen og jeg fortalte om nattens forløp. Han stod da opp med lille frk morgenfugl og lot meg få sove, åååå som jeg elsker den mannen!

Men med så lite søvn i løpet av natten sier det seg selv at det var en trøtt og utslitt jente som tasset rundt her for litt siden. Pappaen var ikke akkurat opplagt han heller, så jeg bar Hedda opp i sengen sin og pappaen gikk inn på vårt rom å la seg. Hun begynte på akkurat samme måte som i natt og jeg har vært oppe og lagt henne i sengen sin mange ganger uten at hun blitt der særlig lenger enn to minutter. Jeg gikk ned og helte kaffe i koppen, satt meg på nett og kikket innom facebook. Trodde jeg hørte tassing igjen oppe, men plutselig ble det stille. Kanskje hun fant roen allikevel tenkte jeg. Drakk opp kaffien min og listet meg opp for å se. Gjett hvem som ligger i pappaen sin armkrok og snorker!

God søndag :)