torsdag 20. desember 2007

Så absolutt på bedringens vei!Med en gang fotoapparatet er fremme så viser Hedda med hele seg at "du kan gjerne ta bilde av meg mamma"! Hun satt i stolen sin på kjøkkenet med meg da jeg lagde middag og skravlet i vei. Endelig kom smilet fra en fornøyd jente som begynner å bli frisk. Og hva gjør mor? Joda, tar bilder så klart =)

I dag var vi og kjøpte julegave til henne. En fantastisk oppfinnelse denne styrestangen på trehjulsyklene. Hun får altså en trehjulsykkel, med styrestang og en slags bøyle som hun har rundt hele midjen i tillegg til seler. Så hvis du har sett en liten søt prinsesse med moren sin på Toys r us, råkjøre rundt og rundt på en sånn sykkel i dag, så kan det ha vært oss =)

Det er fire dager igjen og det gjenstår fremdeles litt forberedelser før vi kan sette oss godt til rette i sofaen og slappe av. Men vi kan nyte de flotte julekortene som vi har fått i postkassen vår, de fleste med bilder av andre gullunger! Kortene henger i en snor over vedovnen vår, veldig koselig =)

4 kommentarer:

Alle oss sa...

Å godt å høre at Hedda er på bedringens vei ! Hun er så nydelig. Ser for meg helt klart en potensiell svigerdatter :o)

Den sykkelen er et veldig godt kjøp, slik har vi også. Ungene sitter trygt, de kan prøve seg selv på frem og bakover pendling og vi voksne kan styre de i riktig retning. Genial hehe.

Godt å høre at dere snart er mål. Nyt tiden videre.

Janicke sa...

Tusen takk for koselig tilbakemelding G. Den sykkelen kommer nok til å bli brukt mye vil jeg tro. Jeg gleder meg til den skal åpnes om bare knappe 2 dager =)

Alle oss sa...

Hvordan falt sykkelen i smak da hun åpnet den?

Janicke sa...

Hun ble kjempe glad, smilte fra øre til øre =)