fredag 11. april 2008

Knall og fall i barnehagen.

På onsdag formiddag fikk jeg telefon på jobben fra barnehagen til Hedda. Hun hadde falt og slått hodet sitt når de var ute og lekte. Hun hadde fått to store kuler og var veldig veldig lei seg. Hun hadde vondt og ville egentlig ikke ha noen kald klut på, men det hadde de fått til allikevel, heldigvis. Hun hadde ikke vist tegn til hjernerystelse, var våken hele tiden, men virket litt "uttafor". Hun hadde sluttet å gråte og det så ut til å gå bra, men de ville gi meg beskjed. Flott!


Vi avtalte at de skulle se det an en liten stund og ringe meg opp igjen. Etter en times tid ringte de og vi fant ut at det var best at jeg hentet henne med tanke på at det snart var sovetid og jeg ville at hun skulle passes godt på da. Var ikke noe kjekt å komme å se blå kuler i pannen til lille jenten min, stakkers! Jeg synes det så pass fælt ut at jeg ville at en lege skulle se på det, vi tok turen til legevakten. Allerede da vi satt å ventet gikk hevelsen litt ned og formen til Hedda var i grunnen bra, men for sikkerhetsskyld ville jeg få henne sjekket. Vi kom inn til en veldig flink og hyggelig doktor som sjekket blikkontakt og trykket litt forsiktig på begge kulene. Snakket med Hedda og så hvordan hun reagerte. Vi kunne heldigvis konkludere med at hun ikke hadde hjernerystelse og med trygghet kunne hun endelig får ettermiddagsluren sin. En rens av et lite skrap på venstre side, en plasterlapp og vi var klar for å reise hjem. Hun sovnet i bilen og våknet ikke av at jeg tok av henne sko, jakke og lue da vi kom inn døren. Nå er det bare ømt på kulene, men vi har en avtale om at dette nå kan krysses av på listen over ting som er GJORT =)Bildene er tatt i dag, to dager etter, så nå er kulen på bildet liten.

2 kommentarer:

Alle oss sa...

Nei men lille kjære Hedda da! Stakar lille! Det var da litt av en samling av store og fargerike kuler. Så flinke barnehage ansatte, de tok gode forhåndsregler. Og godt med en legesjekk når man slår hodet så hardt.

Må du hvile ut i helgen og være prinsesse blå og gul .

Pampiriam sa...

Huffameg, den kulen så ikke noe god ut. Godt at det ikke var hjernerystelse.