lørdag 2. august 2008

Lykken er å ha ferie!

Ihvertfall når solen skinner og det er varmt og deilig. Kanskje litt for varmt for enkelte... Deilige ferieminner tar jeg med meg nå som arbeidsdagen blir et faktum fra mandag av. Da er det slutt på natt-strikking og annet rangel i ukedagene. Hedda begynner i ny barnehage og vi møter kvikk og rask til nye utfordringer begge to. Håper jeg =)

Sommerminner 2008:

Siste dag i første barnehagen til Hedda.

Krabbespising på terrassen til mamsen og de. Her er min søster Silje og min kjære samboer.

Her er noen utrolig flinke musikanter, husker disse fra i fjor sommer også. Far og datter. Vi stod og koste oss med musikken og Hedda sin dans...hehe

Et plaskebasseng i hagen har kommet veldig til nytte med så mange varmegrader som vi har hatt de siste to ukene.

Og nå er det bevist, Hedda er tøffere enn moren. Hun kom opp fra vannet og var våt helt opp til magen. Onkel var badevakt, til Hedda sin store glede =)

2 kommentarer:

Alle oss sa...

Så flotte sommerminner! Og herlig basseng frk Hedda har fått seg. Hm, våt til magen, det hadde ikke denne herremannen turt. Jeg har aldri smakt krabbe, smakte det? Så godt det skal bli å få Hedda i ny barnehage, blir spennende å høre hvordan det går

Anonym sa...

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ som jeg jeg savner dere!!!!!!! Utrolig gøy å kunne gå inn og lese og se bilder av Hedda som vokser så fort. Er så lenge siden jeg har sett dere nå. Vi kommer gjerne og leker med dere. Lille frøken pappegøye-ekko her i huset, elsker å treffe nye folk. Hun og Hedda hadde sikkert vært på bølgelengde ;-)