tirsdag 20. januar 2009

Lille frøkna er syk igjen

Nå har hun tross alt vært frisk omtrent siden nyttårsaften, så da var det på tide med en ny runde. Hun hoster og er tydelig hoven i halsen, brekker seg og spiser ikke. Heldigvis drikker hun en del, gøy-saften falt i smak. I går kveld kom feberen snikende, så hun har vært hjemme med pappaen i dag. En forholdsvis pigg jente var hun tidlig i ettermiddag, men nå i kveld er feberen tilbake. Hun hoster og har vanskelig for å sove. Jeg blir så lei meg, synes det er urettferdig at det ikke skal gå lengre imellom hver sykdomsperiode.

Herskens bakterier og virusinfeksjoner!!! 

4 kommentarer:

May-lill sa...

Dere er jammen med uheldig, veldig mye syk. Gi Hedda en stor klem fra meg

Marita sa...

Kjedelig å være mye plaget. Det hører vel årstiden til også, men kjenner til hvor lei man kan bli av korte intervaller... God bedring! Blir frisk! :) ps:fikk tips en gang om å bytte tannbørste etter kraftig forkjølelse og lignende. Hvor vidt det hjelper, vet jeg ikke. Men kan jo alltids være verdt forsøket...;)

Anonym sa...

Æsj, noen vinterer føles det ut som den ene sykdommen avløser den andre. Og ofte kommer det i de første barnehageårene. Noen er vandrene bakteriemagneter... Men man får trøste seg med at immunforsvaret blir styrket av det :) God bedring!

Janicke sa...

Tusen takk for gode meldinger!