onsdag 11. mars 2009

På shopping med Hedda

I dag fikk meg og Heddda avspasere litt og gikk vel en time før vi egentlig var ferdig. Da reiste vi avgårde for å se om vi kunne finne en ledig frisør-time til frk Hårek, kanskje noen sko til mor og flere truser til den flinke snuppen som holder på med pottetring og bleieslutt. Jeg kan si at oppdraget er vel utført!

 

  • Den første frisøren vi kom til på senteret omtrent stod og ventet på oss. Hedda var forberedt på å klippe håret, men jeg hadde allikevel mine tvil om hvordan den seansen kom til å bli. Jeg bare si så mye at jeg tok feil! Hun satt som et lys i stolen og ble så fin på håret. Frisør-damen som klippet henne var utrolig flink, tror kanskje den flinkeste vi har hatt til nå. Jippi!
  • Deretter gikk vi videre for å kikke etter sko til mor, jeg er nemlig mektig lei av å trakke rundt i vintersko. På veien stoppet Hedda og drømte seg vekk i deilige farger og flere forskjellige sorter is. “Mamma, Hedda is?” sa hun med det søteste uttrykket. Men først må vi bytte bleie sa jeg, så kan du få is etterpå. “Jaaaaa” kom det da fra henne. Som sagt så gjort. Plutselig satt Hedda i vognen og koste seg med deilig jordbæris.
  • Da passet det fint for mor å trille vognen inn i en sko-butikk og se litt. Og hvorfor er det sånn at de skoene jeg virkelig virkelig virkelig liker, koster fra 1199; til 1499;?? Jeg synes nemlig det er litt i meste laget og tar meg ikke råd til det nå. Derfor har jeg leitet etter sko i noen uker, men i dag fant jeg endelig noen gå-sko som funker greit. Jippi der også!!!
  • Så bar det inn i lekebutikken. Der kjøpte vi en paraply som Hedda hadde veldig lyst på og et skikkelig malerskrin. Hun elsker å male og jeg liker de skrinene med 6-8 store farger, så det fikk hun også. Gjett om det blir jippi her! Riktig. Jippi!!!
  • Til slutt gikk vi inn i en av mange klesbutikker, jeg trengte bukse og Hedda flere truser. Hun ble med meg i prøverommet og holdt på å blotte meg for andre prøvende damer…. Hun vandret rundt med paraplyen sin, trallet og sang. Pratet masse med andre som var i butikken. Vi fikk både bukse og truser. Jippi!!!

 

Alt i alt en kjempe fin dag på shopping med snuppen min. Vi kom hjem litt før halv syv og da var vi trøtt og sliten begge to. Og veldig fornøyd =)

1 kommentar:

BYTIPPENE sa...

åååååååååååååå Hedda blei så tøff på håret gitt, skal sei du fekk shoppe litt i går min venn...