tirsdag 31. mars 2009

Svimmel og rar.

Neida, jeg er ikke gravid. Men i går morges våknet jeg og skulle bare ta mobilen for å se hva klokken var. Da jeg fikk tak i den nedfor sengen var det like før jeg endte opp på gulvet. Hele soverommet gikk rundt og jeg måtte bare ligge meg tilbake og lukke øynene. Da jeg kom meg på badet måtte jeg sitte på do og holde meg fast i vasken foran meg, ikke noe særlig å måtte gjøre det så lenge dette huset står på fast grunn….

I 2004 hadde jeg virus på balansenerven. Da var jeg sykemeldt i mange uker og med en gang jeg stod oppreist   måtte jeg holde meg i vegger, stolrygger, håndtak og andre hendige ting i nærheten. Det var overhodet ikke noe særlig kjekt, jeg måtte ha hjelp med en gang jeg var utenfor huset og orket ikke bevege meg så mye.

Etter den gangen har jeg hatt perioder med vimmelhet og kvalme. En av gangene var da jeg kom hjem fra KK med lille Hedda. Jeg satt i sengen vår og ammet henne den ene gangen da jeg plutselig følte jeg var på karusell. Nå er det altså på an igjen. Heldigvis ikke fullt så gale som første gang, men det går fort rundt om jeg ikke tar det veldig rolig. Dette kan slettes ikke anbefales!

2 kommentarer:

May-lill sa...

Dette høres ikke kjekt ut. Har du vært hos legen å hørt om du kansje har lav blodprosent. klem fra Tysnes

Marita sa...

Så kjedelig å ha det slik, da... Oppmuntrer deg med en liten utfordring i bloggen min, om du vil :)