fredag 15. mai 2009

En prinsesse med feber

Og det bare to dager før 17.mai…

Da vi kom hjem fra barnehagen i dag var vi utenfor huset og koste oss i solen. Jeg tok ut sykkelen og dukkevognen hennes, pappa tok ut saft og kaffe. Men Hedda var sutrete og trøtt. Jeg tenkte i grunnen ikke noe mer over det før hun kom og sa hun frøs. Da tok jeg henne på fanget og hun kjentes litt varm. Etter litt kos lekte hun igjen, men virket ikke helt i form. Hun kom tilbake og ville gå inn. Det er et tegn på at noe er galt, Hedda vil aldri inn! Da vi satt oss i sofaen med kjeks og saft falt hun til ro. Blass i øynene og rød i kinnene. Siden ble hun liggende på sofaen, litt klaging og noe prating, men generelt bare i dårlig form.

Hun sovnet på sofaen og pappaen bar henne opp i sengen, nå har hun sovet et par timer men er urolig. Neste gang hun gir en lyd får hun en febernedsettende, enda så mye hun misliker det, så hun ihvertfall kan sove godt i natt. Krysser fingrene for at vi våkner i morgen med en friskus :)

1 kommentar:

Alle oss sa...

Hei. Hvordag går det med vesla ? Er det halsen som plager henne? God bedring. Emil hilser så mye, sier hun er kjempeflink å sove i egen seng. Det skal han også gjøre når han blir stor sier han hehe.

Ha en flott 17 mai :-)