fredag 24. juli 2009

Bilferie!

 

Vi satte oss i bilen med et mål og det var at vi skulle innom Sverige. Underveis skulle vi kose oss, stoppe når vi ville og se mye forskjellig utenfor bilvinduet.

006

Hedda så “Horten redder en hvem” og “Fiffi” mens mor satt ved siden av og strikket. Hedda med tutt og teppe, hun koste seg maks!

005

Med noen stopp på veien kom vi helt til Kristiansand på første dag. Vel fremme var det ikke mulig å oppdrive en ledig hytte etter campingvogn som jeg håpet, men det ble en “appartment” i et leilighetskompleks. To trøtte ligger på sofaen og koser før vi tok natt.

008

Dagen etter startet vi opp igjen med frisk giv og kjørte til Sandefjord. Der tok vi båten over til Strømstad. Den tok vi også i fjor, en ganske grei måte å komme frem på når vi var litt lei av å kjøre. Mens vi ventet på å få kjøre ombord brukte Hedda tiden til å vise at trapper er god underholdning. Hun gikk opp og ned utallige ganger!

010

Vel fremme i Sverige leide vi denne koselige hytten. Akkurat plass til tre flotte mennesker fra Norge…for eksempel. Den hadde senger og kaffetrakter, det vil si-det mest nødvendige. Vi både sov godt og drakk god kaffe =)

011

Utenfor hytten hadde Hedda piknik på teppe og MÅTTE ha paraplyen oppe. At solen skinte satte ingen stopper. Paraply, sol og en tutt gjør at livet smiler!

023 

Når vi hadde bestemt oss for retur og bestilt billett til båten tilbake til Sandefjord, koste vi oss i sentrum av Strømstad. Solen skinte, men det blåste godt!

030

 

En deilig liten uke på tur. Hadde det ikke vært for andre nødvendige gjøremål i ferien hadde vi blitt lenger. Vi liker Sverige!

2 kommentarer:

Line sa...

Fine bilder, ser ut som dere har kosa dere på tur!

Søte snuppa di har blitt så stor!:)

Grete (fra Osterøy) :-) sa...

Kos <3 Bilferie er digg!!