søndag 23. august 2009

Søndagstur og loppis.

Oppholdsvær og litt rastløse både barn og voksne i formiddag, resulterte i en times bilkjøring til Osterøy. En tidligere klassevenninne arrangerte loppemarked til inntekt for et barnehjem i Tanzania og jeg ønsket å bidra, både med lopper og penger.
Da vi satt og ventet på fergen ble storebror en tann fattigere. Hedda synes dette var litt rart, men tok ingen skrekk. Selvsagt måtte tannen posere for kamera :)
007 
Da vi entret skoleplassen og loppis`en møtte vi med en gang på Anveig som arrangerte dette, dessverre fikk jeg ikke knipset bilde av flotte damen. Men Grete,enda en venninne og en av mange frivillige hjelpere stilte opp :)
011
Det var kommet inn masse lopper! Og ikke minst var det mange folk innom og forhåpentligvis la de igjen haugevis av penger. Hedda kjøpte en bærestol/bilstol til dukkene sine, storebror kjøpte to puter og ellers ble det kaffe på mor og far.
I tillegg var det ponniridning til stooor glede for ungene! Hedda foran med pappa som støtte og storebror bak :)
021
Hedda hadde også hjelm på, men den var for stor og ville ikke sitte på hodet hennes. Derfor passet pappa på hele tiden. Jeg trodde hun ville være mer skeptisk, men å ri ponni så det ut som hun hadde gjort hundre ganger før…
023
En kjempe koselig søndagstur :)

Ingen kommentarer: