mandag 2. november 2009

Minus 17 kg

I dag var jeg endelig på vekten igjen etter ukevis med høykarbo blandet i min lavkarbo kost. Jeg spiser stort sett lavkarbo, men har spist godis og frukt bl.a disse ukene. Den dårlige samvittigheten har lagt utenpå meg og i dag tenkte jeg å se sannheten i øynene og komme meg på vekten. Jeg stod først med lukkete øyne og lurte på hvordan jeg skulle takle eventuell økning, men da jeg så ned ble jeg mildt sagt overrasket! Det var ikke kommet på noen kilo, men det var gått av 2 kg på disse ukene tross i mat-krøll. Jeg ble så utrolig glad! Måtte se flere ganger for å være helt sikker, men jo det stemte

Så nå er totalen minus 17 kg!

 

8 kommentarer:

Unknown sa...

Så flink du er Janicke . Stolt av deg :o)

Janicke sa...

Tuuusen takk Torunn! :)
Og det er ubeskrivelig kjekt at du er innom her og leser.

Line sa...

Så flott, flink du er!!

-bente- sa...

For en inspirerende og flott blogg, Janicke! Denne følger jeg gjerne med på :-) så dyktig du er med kosten! Vises på bildet ditt :-)

May-lill sa...

Du er utrolig flink. Lykke til videre.Klem fra oss på Tysnes

Frk. Løpeskjørt sa...

Helt utrolig! Gratulerer!
Du er kjempeflink!

Unknown sa...

Synes det er sååå kjekt å titte innom her og koser meg med dine små hverdagshistorier og fristende oppskrifter... når jeg bestemmer meg for å satse ( må bare finne litt motivasjon først ;o) ) Så står den der rulle pizzaen høøøyt på listen... hmmm den kan jeg jo egentlig lage uansett. Alltid moro å prøve noe nytt :o)

Ha en alldeles strååålende helg sammen med Hedda og din mann!

Vi tytes :o)

Anonym sa...

du er bare så utrolig flink og det motiverer veldig, er skikkelig stolt av deg:)

klem i fra grethe