lørdag 16. januar 2010

En fornøyd snupp!

På onsdag ettermiddag/kveld fikk vi besøk av onkel Bård, May-lill og Kasandra. May-lill skulle låne med seg en genser hun har strikket til Hedda, fordi Vilde ønsker en make. Jeg spurte henne om hun ville være så snill å strikke en,og akkurat som jeg trodde sa hun ja. Den fantastisk flinke strikke-damen vår! Da de kom fikk Hedda seg en stooor overraskelse. En koffert med magnet-tavle, bokstaver og tall! Snakk om å treffe spikeren på hodet!! Hun ble kjempe glad og leker med den hver dag. Koser seg med bokstavene og overrasker mammaen sin, flinke jenta ♥ 001
Ukens ettermiddager har vi stort sett brukt på gulvet med spill og leker.
006
008
009
I tillegg var jeg innom H&M og fant vår-jakke til henne til en hundrelapp =)
004
Også litt på salg til mor…
005
God helg!

2 kommentarer:

Galskap sa...

Weee!!! Garnsalg!!! Jeg må på Sparkjøp strax jeg får inn penger... Derom hersker ingen tvil.

SV: Jeg aner ikke hva det heter… Jeg tok utgangspunkt i et par pulsvarmere uten tommelhull som bare var i sånn “rutemønster”, men typisk meg så kunne jeg jo ikke holde meg til en oppskrift.. Må jo lage min egen oppskrift underveis, vettu.. :w00t:

Jeg får nok sove inatt. Det er jeg bombesikker på. Med mindre noen av ungene blir dårlige igjen, da… :cwy:

Alle oss sa...

Slike magnettavler er utrolig kule (for store og små) Gøy å følge med på Hedda, fra å være lita baby til nå stor og selvstendig jente :-)

Fin jakke du fant på salg. Skulle så gjerne ønske jeg var flinkere å strikke eller lage hjemmelaget, genene mine er nok begrenset til å redde liv!