lørdag 9. januar 2010

Helg=nytelse

Etter at torsdagen var overstått har jeg senket skuldrene og kanskje slappet ekstra godt av. Har sovet godt om natten og skal nå nyte helgen til det fulle.

I går kom storebroren til Hedda og han har ikke vært her på lenge. Han fikk åpne julegavene som lå her og ventet på han og i dag må vi avgårde og bytte litt. Det blir bare kos.

I ettermiddag får vi besøk av Grethe, Jan Kristian, Thomas og Vilde ♥ De kommer for å leke og spise middag sammen med oss. Vi gleder oss masse!

I skrivende stund sitter Hedda og storebror og koser seg med pepperkake-treet som de har ventet på å få spise. Ikke kan jeg skjønne hvordan det frister, men de fjerner ihvertfall siste spor etter julen hos oss =)

Ha en fin helg ♥

2 kommentarer:

May-lill sa...

Det var kjekt å høre att du har senket skulderene. Ja det er litt lettere nå når begravelsen er overstått. Det ble en lang ventetid. Klem

Alle oss sa...

Hei :-) Gikk bisettelsen fint? Slikt er tungt, men desverre nødvendig.

Helg er godt, som skift arbeider har jeg desverre ikke like god opplevelse av helgen,men godt å høre at andre har det. Høres ut som at dere har fått pleid både familie og sosialt liv :-) Fortsatt god helg