onsdag 27. januar 2010

Synstest for jentene

At jeg trenger å få sjekket synet igjen etterhvert har jeg vært klar over en stund. Plutselig holder jeg ting jeg skal lese/se på/ ordne på en rar måte og hever haken og ser ned… Akkurat som mamma har gjort i mange år og jeg har “mobbet” henne litt for. Som tidligere langsynt og fornøyd med det, synes jeg nå at synet mitt har forandret seg og tenker at det kan være årsak til mine perioder med hodevondt. Dette må sjekkes!

I tillegg har jeg et par ganger fått beskjed i barnehagen at Hedda er veldig nærme dataskjermen når hun spiller, leser hun bok er den opp i ansiktet hennes og når hun perler er hun veldig nærme perlebrettet. Flere har registrert at hun har behov for å ha alt nærmt, så vi bør nok få sjekket henne og.

Synstest til meg er ikke vanskelig å bestille, men for min vakre 3 åring som hører til helsestasjonen, så var det ikke fullt så lett. Med telefontider som gjør at jeg må ha på alarmen for så å sitte i telefon-kø en halv arbeidsdag fungerer dårlig for meg. Derfor skal jeg nå sende de en mail, det inviterte de nemlig til på telefonsvareren sin :)

synstest_1

1 kommentar:

Frustrerte Heidi sa...

SV:Så hyggelig :-) Sov Godt ♥
Legger deg på bloggrollen min og kommer tilbake. Nå må jeg ta kvelden også :-)