tirsdag 16. februar 2010

Gårsdagens resultater

I forhold til synstesten var strålende. Hedda ser absolutt det hun skal se og imponerte mor og far med de små figurene på plansjen. Helsesøster var helt enig at det var viktig å sjekke i og med at barnehagen hadde observert henne og blitt mistenksomme. Helst har nok lille lykketrollet mitt lagt seg til noen uvaner med å være veldig nærme både skjermer og bøker. Det vil nok gå se til og vi skal ikke tilbake på helsestasjonen før hun er fylt 4 :)

I morgen den dag, kan Hedda endelig få gå i barnehagen igjen. Nå er magen hennes som den skal og hun spiser som normalt igjen. Nå er det nok av loff, kokt ris, farris/eplemost 50/50, Elias chips til lunsj og null grønnsaker. Nå kan hun endelig få det hun liker best til middag, nemlig grønnsaker som brokkoli, blomkål og gulrøtter. Hipp hurra! Nå vil vi være friske resten av året :)

2 kommentarer:

May-lill sa...

flott å høre att det gikk så fint med Hedda.

Frustrerte Heidi sa...

Det var fint :-)
Vi har hatt trøbbel med magen her i huset og i lang lang tid..fra og til fra og til...det beynnr å bli skikkelig irriterendes om jeg skal være helt ærlig. Ser ikke ut som god håndhygiene er effektivt nok, seigliva dette viruset.