tirsdag 27. april 2010

Kjærlighet i en vase ♥

I forrige uke kjørte jeg min samboer full i tannlegeskrekk og gru til nettopp tannlegen. Han har gått med vondt i en tann uten å fortelle meg det, før han ikke klarte å skjule det lenger. For å toppe det ble tannpinen verre når han og hadde vondt i hælen…selvfølgelig. Så da “krøp han til korset” og fikk seg en tannlege time. Jeg gikk og ventet på telefon så jeg kunne kjøre og hente han, han stbbet jo rundt på krykker. Men plutselig hørte jeg noen i gatedøren og der kom min kjære, lettere bedøvet, med en stor pose som det stod Botanica på!
 love
Jeg fikk en kjempe fin bukett, med lilla-fargen min og det hele,  og en vase som den kunne stå i. Helt uventet! Jeg ble så overrasket. Det er ikke første gang han gjør dette, supermannen min!
007
Jeg måtte le litt da jeg skulle pakke ut vasen som var innpakket i avispapir. Det er nok første gang jeg har fått noe innpakket i denne typen skrift ;)
005

2 kommentarer:

Grete sa...

<3 De små tingene som gjør så godt :-)

Frustrerte Heidi sa...

Blomster er nydelig, selv har jeg aldri fått blomster av mannen min...jo èn gang,men da hadde han gjort noe fryktelig dumt. Makan til kæll! *Hmprf*
Men mammaen min gir meg ofte blomster faktisk, og det er hyggelig. Det blir mye penere i huset så fort man får noen blomster inn synes jeg :-)

Lilla er den fineste fargen av dem alle, men jeg er ikke helt sikker på om jeg har den sammen med blå eller like ved siden av...