fredag 28. mai 2010

Nå må det snart være nok!?

Spesielt Hedda er lei nå stakkers. Hun har hostet og hostet i snart 2 uker. Kan tenke meg at magemusklene hennes skriker etterhvert. Hun er sår i halsen og har masse slim! Feber av og på. Var en tur til legen i dag siden vi har brukt Efedrin nå uten noe særlig effekt. Men legen mener at dette skal gå over av seg selv og en resept på Cosylan ble resultatet. Jeg hentet denne, men ser jo at den er mot tørrhoste…? Hvorfor har legen først konstatert slimhoste og så gir hun henne Cosylan? Tar gjerne imot tips og råd her altså. Har gitt henne en gang i ettermiddag og da roet hosten seg litt, men nå er jeg usikker på om jeg skal gi henne mer.

Nå i kveld er det på an igjen sånn som det har vært den siste uken. feberen kommer og hun hoster så hun ikke får sove. Hun ligger høyt med hodet og har nå fått stikkpille. Sovnet på sofaen og får kos av mamsen og papsen. Håper dette snart er over altså! 

♥♥♥

001

5 kommentarer:

Grete sa...

Obs obs... jeg er ingen lege altså, men slim skal opp og ikke undertrykkes av cosylan... tok han crp?

Alle oss sa...

Uff da, stakars vesla. Hvordan er det med tonsillene? Langvarig hoste kan også være mild ørebetennelse.

Irritasjon - hva med allergi? Ikke noe annet går? Utelukket astma?

Mange tyr til alternative behandlingsformer -kanskje noe for Hedda?

God bedring og klem.

Janicke sa...

Hun er heldigvis bedre i dag. Føler slimhosten er på vei til en mildere tørrhoste og kommer mest når hun stresser. Feberen har vært borte i noen dager og energi har hun i bøtter og spann. Jeg har tenkt allergi og skal passe på, takk for tips. Nå satser vi på at en uke hjemme har gjort susen :)

Galskap sa...

Jeg reagerte også da legen ga Amundsen Cosylan da han hadde slimhoste, men legen sa at jeg skulle bruke det om kvelden, så han slapp å hoste om natten. Men ikke bruke om dagen, for da måtte slimet opp. Han ble fortere frisk når han fikk hvile om natten, så det var nok noe i det. :)

Amundsen hoster og harker på n'te uka han også. Feber av og på, og vond hals. Det er vel noe som går. :S

God bedring til lille prinsessa di! Og trøsteklem til mamma'n.

Janicke sa...

Tusen takk Lene! Møtte tilfeldig på legen på tur i går og hun sa akkurat det som du sier ang Cosylan ja. God bedring til Amundsen :)