fredag 7. mai 2010

Sol, grilling og bløtekake….

Jeg kan ikke annet enn å gjøre som strutsen… stikke hodet i sanden og håpe at ingen ser meg. Min første uke av 12, hvor fokuset på lavkarbo skulle være stort, kan jeg ikke akkurat skryte av. Det begynte veldig bra, lavkarbo fra morgen til kveld. Men de to siste dagene har fått små innspill av ikke så veldig lavkarbo kan man si… En bolle, litt is, potetsalat bare for å nevne noe. Ikke særlig stolt, men jeg gir ikke opp! Magen er skikkelig misfornøyd og jeg akter å skjerpe meg.

 c003

Nydelige dager har det allikevel vært, fylt med sol og smilende ansikter. Isspisere, lettere kledd, solbriller, lange kvelder og ikke minst vår-feeling! Det er herlig! I dag tok vi ut vår kjære kulegrill og spiste grillribbe, pølser og koteletter til middag ute i det fri. Et lite kafèbord med to stoler står fint utenfor og med kaffe i koppen har vi det utrolig deilig. Hedda leker med venner i gaten og vi bare sitter og slapper av og nyter.

En del forsinket men dog, fikk min kjære supre mann endelig bursdagskaken sin i dag. På bursdagen sin var han i Stavanger på jobb og da han kom hjem var formen hans elendig for å si det mildt. Han har lagt på sykehuset fra lørdag til onsdag pga betennelse i kroppen…omtrent fra topp til tå, så nå tar vi det rolig og ser bedring heldigvis. Han elsker bløtekake og i dag fikk han det, med friske jordbær!

hjerteballong Nå skal helgen nytes sammen!

5 kommentarer:

Grete sa...

Håper jeg kan komme å drikke kaffe utenfor hos deg en dag ;-)

Frustrerte Heidi sa...

Oi, huff da, håper mannen din er bedre nå da?

De skoene var skikkelig fine, og tidligere la du ut noe om en klesbutikk, men jeg har lett etter de på nett og kan ikke finne dem? Noen tips?

SV: Vi har hatt en fiin helg her hos oss. :-)

Janicke sa...

HVilket innlegg mener du? Finner du det igjen på listen min?

Alle oss sa...

Stay strong ! Ny uke nye muligheter for den flinke damen med den lille vakre solstråla :-)

Frustrerte Heidi sa...

Ja det var den Amila butikken..eller hva den het...
http://hokusogpokus.blogspot.com/2010/04/nydelig-kjole-til-meg.html

Jeg lette ikke så nøye da...