tirsdag 18. mai 2010

Vel overstått!

På en måte må jeg si at endelig var 17.mai et passert kapittel. På en annen side er det jo en koselig dag, masse folk, god stemning, og ikke minst god mat. Hedda sine forventninger til dagen var helt tilstede og om de ble innfridd tror jeg. Hun har hatt 17.mai-“kjolen” klar i noen uker og har gledet seg vilt til å kunne ta den på. 16. mai stod far og strøk :)

Vi spiste deilig frokost her hjemme før vi spaserte den korte veien ned til prosesjonen, veldig greit å bo så sentralt på en sånn dag.  Det var ikke lenge vi stod i ro før Hedda ville gå videre, med tivoli som mål. I fjor var jenten livredd bare av å se på karusellene og alt det andre som var der, men i år var snuppa klar for å fly på egenhånd. Vi fikk “kongevink” og “slengkyss” og jeg tror det kunne vart mye lenger uten at hun hadde fått nok.

Gassballong måtte hun også få, men allerede da ante vi tegn til at enorme folkemengder, bråk og styr, helt sikkert ikke var det hun ville ha. Så etter at ballongen var festet på far sin arm…flagg og “vindmølle” var plassert hos mor, insisterte hun på at sukkerspinn ville hun ha. Det ble kjøpt og vi tok helomvending og var raskt tilbake til vår ganske stille og rolige tilværelse i stuen.

Været holdt seg ihvertfall tørt, Hedda var ganske fornøyd og avslutningen på dagen sammen med fam. Grethe og co gjorde det hele til en behagelig opplevelse.

I dag var det ikke fullt så behagelig med kl på vekking 06.00 og en kropp som absolutt kunne klart å sove lenger. Mange fri-dager på rad er litt hardt å venne seg av med, både på den ene og andre måten.

 

 007

 

 004

 

 

021

3 kommentarer:

BYTIPPENE sa...

å for noen nydelege bilder av hedda då... Savna bilde av mor og far??? ein liten miss?? hihi godt at dåke koste dåke.... Det gjorde eg og der eg var parkert på sofaen...

May-lill sa...

Så fin Hedda var i strikke bunad.
klem

Janicke sa...

Dette er ikke strikkebunaden May-lill ;)