tirsdag 31. august 2010

Høstens ankomst.

Nå er det et faktum at sommeren definitvt er over! Sørgelig, men sant. Gradestokken viser det klart og tydelig, det samme gjør fargene utenfor vinduet mitt. Butikkene har fått inn høst og vinterklær og vi blir indirekte rådet til å sette bort sandaler og sommersko, og til gjengjeld finne frem noe varmere. Jeg har allerede tatt frem sko med mer dekkevne enn flipflop, men har allikevel ikke gjemt bort sommeren helt. Den blir litt til…ihvertfall på skohyllen i gangen.

Kroppen derimot, har tatt imot høsten litt mer enn hva jeg kunne ønsket meg. Jeg fryser, nyser og pusser nesen til det kjedsommelige. Nesespray er innenfor rekkevidde og fleecejakken er på. I helgen slo det meg også at vi kanskje bør kjøpe ved snart…

sneeze.article

Uansett er høsten en nydelig årstid, men flotte farger, deilige lukter og en god unnskyldning til å kjøpe nye klær. Stearinlysene kommer igjen til nytte og det er koselig i sofaen med pledd og varme.

I tillegg denne høsten skal jeg bli tante og gleder meg ekstra for hver dag vi er nærmere oktober. Vi ser frem til at datoen skal nærme seg og vi skal få hilse på baby-Lukas♥♥♥

Frem til da er dagens beste råd: gå i butikken og shop varme klær og sko! I tillegg er det sikkert på tide å kjøpe litt nye stearinlys. Sånn generelt- bruk penger på ting som varmer :)

Ingen kommentarer: