fredag 28. januar 2011

Et nytt liv, en ny mulighet!

Jeg har en bror som natt til i går fikk en ny sjanse. En ny sjanse til å leve et liv, forhåpentligvis som en frisk mann. Han hadde da en levertransplantasjon som vi nå har ventet på i uendelig mange år. Endelig er den gjennomført!

Etter mange år med Autoimmun Hepatitt og sterke mdisiner, hadde han nå (i november 2010) også fått påvist kreft i leveren. Han har vært veldig dårlig og periodevis innlagt på sykehuset. Heldigvis ble han satt på venteliste for å få ny lever like før jul og natt i går var det altså hans tur!

Nå har han operert ut en lever med to kreftsvulster og fått inn en ny frisk lever! Et mirakel har skjedd! Han er pasient ved Rikshospitalet og har vært så heldig som har fått oppleve dette. Vi er så utrolig takknemlig. Det er vanskelig å beskrive.

Nå er vårt eneste ønske og håp, at kroppen hans tar i mot denne nye leveren og ikke støter den fra seg. At den får bli og gjøre den jobben som den skal, slik at vi får min bror tilbake, som en frisk mann! Bare å skrive det er spesielt

Den 2. desember 2010 giftet Tommy og Karoline seg på Haukeland sykehus. Hun er hans støtte i hverdagen og den som er ved hans side hele tiden

masse bilder 763

Benytter sjansen til å oppforde alle leserne om å bli donor om dere ikke allerede er det. Ingen vet hva morgendagen bringer!

3 kommentarer:

Unknown sa...

Sterkt å lese og minner oss IGJEN på hvor viktig det er med organdonasjon. Jeg personlig har tatt stilling til det for mange år siden og har sagt til alle rundt meg at om noe av meg kan brukes så værsågod :o)

Mange gode tanker til deg og fsmilien og ikke minst din bror! Ønsker han masse god bedring og alt godt!

Klem

Janicke sa...

Tusen takk Torunn.

Klemmer tilbake :)

Grete sa...

Nå må det være slutt på motgang for dere. DETTE må være vendepunktet. Er så uendelig glad for at han fikk ny lever. Stor klem <3 <3 <3