torsdag 7. juli 2011

Mor later seg!

'
Det er utrolig deilig! Jeg hadde ettermiddagen for meg selv i går og reiste på shopping med en supergod venninne. Når jeg kom hjem igjen var kroppen sliten, kjenner at jeg er aleine om mye og slapper godt av når jeg er bare meg. Gikk rett i hvilemodus på sofaen og hadde tv og laptop på. Det åpne vinduet slapp inn fuglekvitter og frisk luft og jeg koste meg med Dream is. 
Helt plutselig og ikke så veldig uventet sovnet jeg jammen på sofaen. Klokken ett i natt våknet jeg og svingte innom badet på vei opp i sengen. Jeg prøvde å legge meg i hele sengen, bare for å fullstendig nyte det, men da hodet traff puten var jeg i drømmeland igjen. Ble forøvrig returnert derifra i dag da fuglene satt og sang utenfor vinduet mitt. Fantastisk! 
bird-singing
Nå er frokosten spist og jeg koser meg med kaffe. Huset burde få en omgang med støvsuger og en ryddig hånd, men det får vente litt til. Er mye mer kos å sitte her nemlig.
morning_coffee(1)

1 kommentar:

BYTIPPENE sa...

Hei kjenne berre roen og kosen kjem sigane innpå meg når eg lese dette... fantastisk deiligt.... ps!! kunne ikkje skrive ein slik om å få vekk smerte i ryggen og??? hihi men ha ein flott dag videre snuppa....