fredag 5. august 2011

Uken fløy forbi

Ihvertfall føles det sånn. Jeg følte nettopp at det var søndag og jeg grugledet meg til å stå tidlig opp igjen for å starte på jobb etter ferien. Og nå sitter jeg her og det er fredag kveld. Uken har gått kjempe fint på jobb. En rolig start med få barn i barnehagen og masse fint vær. Kan vel ikke ønske noe mer enn det. 

Jeg har fått gjort noen forberedelser til nye barn skal komme og vaskekluten har og fått jobbe litt. Tempoet har vært behagelig, samtidlig som det stadig er noe å gjøre. Glade fornøyde barn som trives i barnehagen er jo bare en fryd! 

På mandag kommer min tredje av i alt fire kollegaer på avdelingen tilbake og det ser jeg frem til. Ferieminner deles og vi har ladet batteriene til den travle høsten vi går imøte. Nye, små barn skal innkjøres i barnehagen og det er mye for de å sette seg inn i. I tillegg er det noen nye kollegaer også denne høsten som også skal gjøre seg kjent. Jeg har en veldig kjekk jobb, jeg trives godt og er klar for å ta fatt på et nytt barnehageår. 

Men aller aller først, skal jeg ha en deilig avslappende helg!

~ God helg til deg som er innom ~

2 kommentarer:

BYTIPPENE sa...

Min redding for dagen er å kunne nyte ein god historie, og jammen traff eg ikkje på ein nyen i dag og... Det er ein fryd å lese bloggen din min venn... Kose deg masse i helga.... Ps! gleder meg til å komme tilbake......

Frk. Løpeskjørt sa...

Håper du har hatt en fin helg!