fredag 28. desember 2007

Vel overstått jul!


Nissen så vi ikke noe til på selveste julaften, men et lite glimt av han i barnehagen på nissefest var i grunnen nok for Hedda virket det som. Selvom han er en snill og god mann som serverer barn de fineste julegaver som nissehjelperne har laget på nisseverkstedet, så er han litt skummel også. Spesielt om han kommer for nærme og snakker "brummende". Men tross i nissen sitt fravær altså, så bugnet det over av gaver, til store og små. Hedda åpnet hver eneste en og viste like mye glede hver gang. Det var litt overraskende å se, at hun faktisk var spent og ble glad. Herlig!Vi hadde en kjempe fin julaften hos mormor og morfar, sammen med tante og onkel til Hedda. Vi kom til et ordentlig jule-hjem og den lille julestemningen vi hadde fra før, ble nok litt større plutselig. Vi startet med grøt hvor en mandel ble lagt i en skål, av undertegnede, og hvor min bror serverte grøten siden han ikke visste hvor mandelen lå. Men på et mystisk vis ble det ikke oppdaget noen mandel, ikke en gang litt mandelsmak, men etter litt snakk mellom meg og bror fant vi ut at vår kjære mor fikk skålen hvor den var. Selv hadde hun ikke kjent noe til noe mandel, så kanskje vi ikke bør være SÅ sulten til neste julegrøt.... ;-) Men mandelgaven fikk hun og det var en stoooor melkesjokolade. Pinnekjøtt spiste vi selvsagt og det smakte som alltid godt. Riskrem til dessert og dermed så var julemiddagen godt på plass i magen :-)

3 kommentarer:

Alle oss sa...

Hørtes ut som en flott julaften. Og se så en nydelig Hedda. :o)) Nissen kommer kanskje neste år? Et nissebesøk i barnehagen er vel så greit.

Janicke sa...

Ja han som kom i barnehagen kjenner du...hehe. Det var skikkelig skummelt synes de minste, men de største var storfornøyd :-)

Ragnhild sa...

Så koselig det hørtes ut! Vakre julejenta som pakket opp alle gavene selv! Morro når de er så engasjerte! :o)
Lone var redd nissen som kom til oss! Hehe :oD