fredag 3. oktober 2008

Fredag og helg =)

Da er vi kommet i hus på nytt sted, vi har vasket ut leiligheten vi har bodd i og nøklene er levert. Å flytte er rett og slett slitsomt! Å komme seg på jobb på mandagen var et ork, men jeg har nå kommet meg gjennom denne uken også.
TIrsdag kveld reiste samboer på jobb igjen og da rømte Hedda og meg hjem til mamma. Å skulle være aleine med Hedda på helt nytt sted hvor det bare er kasser og sekker overalt fristet ikke et sekund. Vi har kommet hjem til middag hver dag og har hatt det utrolig deilig her. I dag er det fredag og vi skal hjem igjen til alle kassene for å begynne å pakke ut. Samboer er hjemme i helgen og vi håper å få gjort en del. Ikea vil få et besøk av oss i morgen siden garderobeskapene våres ikke lenger bor hos oss...vi fikk de ikke opp den smale trappen til soverommene. Så det blir ikke bare avslapping i helgen, men vi skal få tid til det og.
Akkurat nå skinner solen og det er nydelig høst ute. Ha en flott helg alle som er innom


1 kommentar:

Alle oss sa...

Hei. Deilig å være på plass? Bilder bør vel presenteres her for å vise oss? :o) Mannen din slapp billig unna, rieste ut på jobb fra gammel leilighet og flytter inni en ny som er innredet :o) God helg til dere også