lørdag 10. januar 2009

En oppsummering av uken.

Vi har fått ny peis! Det var utrolig deilig å kunne fyre med ved og faktisk varme opp her istedenfor å kle på seg fleecejakke og gjemme seg under teppe i sofaen.

Mitt litt sunnere liv startet på mandag og da er mange små måltider i løpet av dagen bra og godteri er forbudt! Utenom lørdag da så klart. Men i hverdagen blir det f.eks Cottage cheese og eple, som er utrolig godt! I tillegg sykler jeg 1 mil annenhver dag =)

Hedda sin nye dukke og dukkevogn er i bruk hver eneste dag. Hun duller og daller og tar av og på bleien, bysser henne i søvn og går turer her i leiligheten for at dukken skal få sove. Her får hun kose seg med en bamse storebror laget til Hedda da hun ble født.

Forrige søndag var vi på lekeplassen med Grethe, Vilde og Thomas. Det var en kjempe kald fornøyelse, brusen til Grethe frøs på seg isbiter, så da gikk vi inn og drakk kako istedet. En veldig koselig dag =)

Og min kjære samboer har fått enda et kunstverk på kroppen sin. Denne gangen ble det den tasmanske djevelen med dynamitt i hånden, plassert på leggen. Tatoveringen viser tydelig temperamentet til eieren...hehe. 


Ingen kommentarer: