søndag 18. januar 2009

Hedda opp og Hedda ned

Et par dager etter Hedda fikk sin egen saks fikk denne nye ull body`en seg et hull på magen. Det skjedde med et uhell og hun ble litt forskrekket da hun så hvilke konsekvenser sakser har. Nå er den så god som ny med en liten "hoff", eller hund om du vil, på magen. Hedda var super fornøyd da hun så hvilket mesterverk moren hadde fått til i går. Hun skulle bare visst hvor enkelt det var å ordne :)

I dag har vi vært på middag hos mormor og mossa, som Hedda sier. Og ikke minst Tante Silje. Hedda får det akkurat som hun vil og tanten leker og leker, de koste seg begge to. Telefonen fikk hun også låne, som vanlig. Det er noe med unger og mobiltelefoner.

I fjor fikk Hedda en kjempe søt sparegris av tanten sin, som dessverre etter en kort stund måtte bøte med livet midt på stuegulvet. Knuselige sparegriser til barn er virkelig en genistrek. Jeg har leitet og leitet i alle mulige slags butikker for å finne en litt mer barnevennlig en, som helst ikke skulle være en slik hermetikkboks. Synes ikke de er så veldig fine. Til slutt fant jeg på en lekebutikk, denne utrolig søte sparegrisen i rosa plast og den er veldig flink til å ta vare på pengene til eieren :) 

1 kommentar:

Anonym sa...

Det var en søt lapp! Godt når ting kan fikses. Her i huset voktes saksene, tør ikke tenke på hva min lille villbasse kunne finne på hvis han fikk tak i en, grøss...

Ser ut som om Hedda koste seg godt sammen med tante ja. :o)