søndag 1. februar 2009

Leiteaksjon 31/1-09

På lørdag var jeg med på leiteaksjon. For mange uker siden ble jeg med i en facebookgruppe som heter "Hvor er Endre?". Denne gruppen har i dag over 5600 medlemmer. Endre Landmark har vært sporløst forsvunnet siden 15 desember 2008. Ingen har verken hørt eller sett noe til han siden. Da det ble bestemt at venner/bekjente/frivillige skulle leite, ville jeg gjerne være med. Jeg har aldri møtt Endre, aner ikke hvem han er, men jeg ville gjerne være med å bidra. Jeg ringte Allkopi i Bergen og fikk de til å sponse aksjonen med 500stk flyers med bilde av Endre og tekst.
Vi møtte opp på Den Blå steinen kl 13 og det kom folk litt og litt. Både TvNorge og Nrk var tilstedet. Vi ble etterhvert delt opp i grupper med kart, informasjon og flyers til å dele ut og henge opp. Før vi gikk snakket faren til Endre til alle som hadde møtt opp, det var veldig sterkt å oppleve! Foreldrene til Endre står til høyre på bildet.


Grethe var også med på aksjonen, her er vi på vei opp Sydneshaugen. Vi hadde refleksvester på oss og var godt synlig.Vi hang opp ganske mange flyers rundt i store dele av byen. Dessverre var dette søket resultatløst, men håpet om at Endre skal komme tilrette er der fremdeles.


2 kommentarer:

Anonym sa...

Det at noen bare blir borte må være det verste å oppleve som pårørende. Ingen forklaringer, ingen visshet, bare spørsmål og vonde tanker. Bra innsats dere gjorde, det betyr nok mye for foreldrene.

Marita sa...

Så godt å se at så mange engasjerer seg. Håper det gir resultater...Kanskje neste gang?