lørdag 7. februar 2009

Stivkrampe sprøyte...

Katten vår biter! Det er dessverre ikke noe hun har begynt med nylig, men det blir faktisk hardere og hardere. Tidligere har hun bare holdt uten å stikke noe hull med tennene, ikke at det er akseptabelt det heller, men det gjorde ikke så vondt. På torsdag kveld satt jeg i sofaen og hun kom og la seg ved siden av meg etter å ha trakket og kost på fanget mitt. Hun er en kosete katt til tider. Jeg klappet henne rolig og hun lukket øynene, malte og rullet seg rundt. Kom tilbake til hånden min og jeg klappet forsiktig videre mens jeg gløttet bort på tv. Jeg tittet ned igjen på henne og plutselig la hun ørene bakover og før jeg rakk å trekke hånden til meg, så hang hun fast med tennene. Helt nede med håndleddet har jeg to hull og lenger oppe på armen er det merke etter klørne hennes. Det gjorde skikkelig vondt! Trodde ikke jeg trengte å få stivkrampe i og med at det var så lite, men etter en dag på jobb begynte det og dunke, så jeg gikk innom legen. Hun var ikke i tvil om at stivkrampe måtte til, så nå er jeg beskyttet 10 år frem i tid.
Det vi nå bekymrer oss for er pusen sin fremtid. Vi kan ikke ha en katt som biter. I tillegg oppsøker hun Hedda der hvor hun sitter å leker, for å gripe fatt i henne med klørne. Det gjør selvfølgelig at Hedda ikke synes pusen er så grei lenger. Og nå i det siste har hun altså begynt å bite hardt. Å omplassere en sånn katt er nok ikke en enkel sak, så nå er vi i tenkeboksen.


3 kommentarer:

Anonym sa...

Å så synd da. Men en pus som biter og klorer er jo ikke trygg å ha i hus sammen med småbarn. Hun har ikke vondt noe sted da, slik at hun biter hvis noen kommer borti det? Bra du fikk stivkrampesprøyte, dyrebitt kan være skumle.

Janicke sa...

Jeg tror ikke hun har vondt, det virker ikke sånn på oppførselen hennes generelt. Vi har sjekket om hun kan ha noen sår/klumper/ annet som ikke skal være der, men ikke funnet noe.

BYTIPPENE sa...

Sorry min venn men det er berre ein ting å gjøre med dette. Ho kan jo gå til angrep på Hedda,,,,, Virker som katten er forstyra.... Godt at du fekk stivkrampe sprøyte då??