onsdag 25. mars 2009

En nydelig start på dagen!

  Meg og Friele har date hver eneste morgen. Ikke èn dag i året svikter han, tvertimot gjør han morgenstunden min utrolig fin bare ved å eksistere.

Det som gjør det enda bedre er å våkne av en liten jente som står ved siden av sengen min og sier: God morgen mamma, våkne nå? Heldigvis kom hun opp i sengen til meg og ville kose litt før vi trengte å stå opp. Klokken var jo ikke blitt syv en gang, men det brydde hun seg lite om. Etter å ha prøvd å knipe krem ut av en Scholl-tube, lest litt Stoff og stil reklame som har blitt liggende igjen på soverommet og prøvd å plukke vekk en føflekk jeg har på haken, ble hun kjempe glad da jeg foreslo at vi skulle stå opp. Nrk super er faktisk super! Hun koste seg i sofaen mens jeg lagde frokost og til slutt satt vi med skive begge to, hun med vann i koppen og jeg med kaffe. Da kunne dagen bare komme =)

1 kommentar:

Alle oss sa...

Slike dager er gull verdt :-) Emil her har jo inntatt sprinkelsengen på vårt rom, vi våkner av at han sier så søtt : God morgen mamma og god morgen pappa. Herlig :-)