Noen enkle tips som ikke tar noe lang tid å lage. Ikke noe revolusjonerende, men raskt og greit :)
Kjøttkaker laget av svinekjøttdeig, masse deilig krydder, 1 egg. Stekes i meierismør. Samtidig smørdampes grønnsaker i egen panne.
Her laget jeg både frokost og lunsj i ett. Kokte egg, stekte baconstrimler og laget salat. Veldig deilig å ha litt salt i matpakken til lunsj.
Stekte kyllingfileter og frosne grønnsaker i ildfastform med fløte og litt olje. Hadde ost på toppen.
Jeg ribbet en grillet kylling og freste kjøttet i smør og krydder samtidig som jeg wok`et grønnsaker. Tok kjøttet oppi til grønnsakene og helte på litt fløte og creme fraishe.
Dessert! Tok frosne bringebær i en skål og brukte stavmikseren, helte på fløte i tillegg til et par isbiter. Strødde noen hakkede peanøtter på toppen. Nam!
Stekte strimlet svinekjøtt og bacon, wok`et grønnsaker og blandet de 3. Helte på fløte og creme fraise til slutt.
Bratwurst pølse med masse smak, litt grov, men veldig god. Serveres med f.eks salat eller blomkålris.
Proteinbrød
7 egg
1 boks creme fraiche, kesam eller cottage cheese
3 ts bakepulver
6 ss linfrø
120 g kruskakli
100 g sesamfrø ca
90 g solsikkekjerner
5 ss olje
Pisk eggene lett og bland inn creme fraich eller kesam og olje
tilsett det tørre. Deigen skal ha en kladdete konsistens.
Ha deigen i en bakepapirkledd brødform å la brødet steke på 180 g i 55 min.. Nederste rille..
Oppbevares i kjøleskap.
Nå som jeg er kjent med oppskriften, så bytter jeg ut solsikkekjerner med mandler/hasselnøttkjerner o.l. Er bare å prøve seg frem, men husk å sjekke karbohydratinnhold!
6 kommentarer:
Jeg har helt diller på brødet synest det er veldig godt. Har og hatt raspete gulerøtter i, men merket ikke noe stor forskjell
Takker og bukker og nikker og neier..... og tar en dans ogå :o)
Har klippet og limet :o))))
Gleder meg til å prøve!!
Nå har jeg laget den egg og bacon salaten din med en liten vri... stekte litt løk og sjampingjong sammen med baconet...også blanda jeg alt sammen. lun egg og bacon salat naaammmaaammm :o)
Kjekt at du prøver noe nytt og lager egen vri Torunn :)
Alt ser supergodt ut, men jeg ser for meg at det blir dyrt å gå på lavkarbo?
Hei! Takk for koselig kommentar på bloggen min:) Klikket meg inn til deg, og der kom jeg rett på oppskriftstips,som jeg virkelig trenger! Hyggelig at du la meg til:) Lisali
Legg inn en kommentar