mandag 8. februar 2010

Mandag :)

Våknet til en jente som strøk meg over håret i dag   Skal vi stå opp nå mamma? Men mamma bare snudde seg til pappa og ga ordre. Sånn er det når han har en ekstra fri-dag og jeg er sykemeldt 50% :)
magnificent_monday-6477
Nå er frokosten i magen og jeg har kaffe i koppen. Nå kan uken starte. Jeg ønsker meg ekstra viljestyrke for denne uken, slik at lavkarbo kan stå i høysete. Ekstra styrke så jeg kan takke nei til fristelser og slippe unna den dårlige samvittigheten. Jeg skal huske på at som oftest er fristelsene best der og da, men i ettertid smaker de bare bittert!!!
Ønsker alle en strålende mandag :)

5 kommentarer:

May-lill sa...

Du må ha en fin mandag. Her er det bare daffing på meg og Bård.

Unknown sa...

Håper du har hatt en strålende mandag. Ja, litt viljestyrke tar jeg også gjerne imot... har gått litt sånn på"høgg og belegg" med kosten hos meg den siste tiden. Går greit,så tar jeg meg en liten fristelse, så går det greit igjen osv osv... du kjenner feelinga!! he he

Ellers så likte jeg veldig godt den utformingen du har på bloggen din akkurat nå. Den passet mine gamle slitte øyne hi hi

vi skulle jo ha sett om vi ikke kunne treffes snart. Meg, deg og grethe. Jeg er jo stort sett hjemme om dagene så kan ikke du høre med Grethe og gi meg en lyd. :o)

Stor klem :o)

Janicke sa...

Supert at du klarer å ta deg inn igjen Torunn, det er jo det viktigste =)
Bra du liker vinter-look`en her inne! Trives med den jeg og.
KLart vi kan møtes. Jeg er jo sykemeldt 50% for tiden, så det hadde jo vært greit å drikke kaffe snart =)

Line sa...

Kjempefint design du har ordnet her!

Ha en fin uke, uten altfor mange fristelser - men nyt de som evt. dukker opp! :)

Janicke sa...

Tusen takk Line :)