Jeg spiser nå Proteinbrødet igjen og synes det er knall godt. Er en del måneder siden jeg har klart å spise det, bare fordi jeg gikk lei. Har hørt at noen synes dette brødet er veldig tungt og kompakt, så da kan jeg anbefale å ta det et par minutter i brødristeren. Det har jeg gjort to dager på rad til frokost og det smaker nydelig med hvitost på!
Proteinbrød
7 egg
1 boks creme fraiche, kesam eller cottage cheese
3 ts bakepulver
6 ss linfrø
120 g kruskakli
100 g sesamfrø ca
90 g solsikkekjerner
5 ss olje
Pisk eggene lett og bland inn creme fraich eller kesam og olje
tilsett det tørre. Deigen skal ha en kladdete konsistens.
Ha deigen i en bakepapirkledd brødform å la brødet steke på 180 g i 55 min.. Nederste rille..
Oppbevares i kjøleskap.
3 kommentarer:
Dette må jeg prøve :-) Da blir sikkert magen min glad også :-) Vet du om det ligger næringsinnhold på dette noe sted?
Fant dette:
Kcal: 1624
Protein: 93,2
Fett: 129
Karbo: 15
Dette er regnet med 150g cottage.
Tror jeg må prøve dette når dilla på lavkarbo knekkebrød går over.
Legg inn en kommentar