søndag 27. mars 2011

En nydelig helg er snart over

Vi våknet opp til sol og et fantastisk vår-vær på lørdag og var sånn noenlunde tidlig ute av dørene. Vi gikk tur og fikk handlet litt i byn, mens vi samtidig slukte strålene og hørte buekorps i gatene. Det er utrolig hva det gjør med både liten og stor.
Tilbake igjen var vi ikke klar for å gå inn, så kaffien ble hentet ut, gatekritt og sykler likeså. Papsen hengte opp nye utelamper og naboene stoppet for en prat. Så koselig når vi forlater hulene våre for vinteren :)

I dag startet vi dagen med å pynte og stelle oss, gjøre oss klar for den vakreste Lucas sin dåp. Klokken elleve var vi på plass i kirken og etter at seks barn hadde blitt døpt, dro vi til farmor og farfaren til Lucas for familiebesøk. Dette var gjestfrie flotte mennesker som hadde laget deilig koldtbord og vartet oss alle opp. Et stort kakebord og kaffe etter maten og nytelse med tanter, onkler, kusiner og besteforeldre. En utrolig fin dag!
Jeg var så heldig å få være fadder for Lucas, sammen med min bror og brødrene til John. Hedda fikk æren av å tørke hodet til Lucas etter at presten hadde døpt han. Da var det en stolt mamma som smilte bredt :)

Bilder fra dåpen dukker opp på et seinere tidspunkt.

Ingen kommentarer: