søndag 19. juni 2011

En fin fin helg.

Hedda og meg har hatt en fin helg, tross i at pappaen fremdeles er på jobb ;)
Dukketeateret på Alveslottet ble det dessverre ikke noe av, for jeg hadde ikke sett at vi trengte å melde oss på... Det var selvfølgelig fullt når jeg prøvde å melde oss på :( Men vi kledde på oss regntøy og gikk ut døren og plutselig var det litt 17. mai igjen i byen. Det var jo Torgdag på lørdag og masse som skjedde på Bryggen og Torget blant annet. Vi tråklet oss gjennom folkemengdene og kom oss til biblioteket, der var det stille og rolig :)

Vi lånte med oss en liten stabel bøker og satte kursen mot byen igjen. Der glimtet solen frem og vi kunne kose oss litt lenger ute blant mange andre. Vi møtte noen barn fra barnehagen og noen barn vi ikke kjente. Greit for unger som ikke trenger å kjenne hverandre for å kunne prate og leke litt sammen ♥

I dag har vi avsluttet helgen med at jeg gjorde et røverkjøp på finn.no! Vi har nemlig ønsket oss trampoline i hagen til mormor, siden vi ikke har hage selv. Og i dag kjøpte vi en stor trampoline, 3.5 m i diameter m/sikkerhetsnett til utrolige 600 kr. Onkel Tommy var sjåfør og et par timer senere var trampolinen satt på plass og i full sving. Jippi!!

2 kommentarer:

BYTIPPENE sa...

hå hå dette seg jo sikkeleg herleg ut då... no kjem vel hu til å flytte ut til askøy store deler av sommeren....

Janicke sa...

Hehe, trampolinen kommer nok til å bli mye brukt ja :)