Over hele linjen… Sånn føles det. Jeg tenker mye på mat. Mest på alt jeg ikke bør spise og litt mindre på det jeg bør. Er ubeskrivelig lei av å ha det fokuset på mat, så nå skal jeg “tune” inn tankene på andre ting og allikevel være bevisst :)
Men jeg må blogge om disse gode lavkarbo-knekkebrødene. Jeg bakte de i går og var ikke veldig begeistret, men det skyldes en gammel og ustabil komfyr. I dag derimot, er jeg strålende fornøyd med resultatet og vil skryte av Nannahs supergode knekkebrød(labkarbo.no) :)
200 g solsikkekjerner
1dl linfrø(50g)
1dl sesamfrø(50g
2,25 dl kli (50g
2ss fiberhusk
1ts salt
litt søtt
5dl vann
Dette blandes sammen
Deigen smøres utover to bakeplater (bakepapir) og rutes opp med et pizzahjul eller kniv. Ca 16 ruter pr brett.
Stekes på varmluft 160 grader i 1 time og 10 minutter. La platene bytte plass underveis.
Oppbevares i metallboks med lokk.
Kan absolutt serveres med egg :)
2 kommentarer:
Disse må jeg prøve, blir nokk ikke før over helgen
Momsegodt!!! Bra de ble vellykket!
Legg inn en kommentar