onsdag 10. februar 2010

Mat mat mat

Over hele linjen… Sånn føles det. Jeg tenker mye på mat. Mest på alt jeg ikke bør spise og litt mindre på det jeg bør. Er ubeskrivelig lei av å ha det fokuset på mat, så nå skal jeg “tune” inn tankene på andre ting og allikevel være bevisst :)

Men jeg må blogge om disse gode lavkarbo-knekkebrødene. Jeg bakte de i går og var ikke veldig begeistret, men det skyldes en gammel og ustabil komfyr. I dag derimot, er jeg strålende fornøyd med resultatet og vil skryte av Nannahs supergode knekkebrød(labkarbo.no)  :)

 

200 g solsikkekjerner
1dl linfrø(50g)
1dl sesamfrø(50g
2,25 dl kli (50g
2ss fiberhusk
1ts salt
litt søtt
5dl vann

Dette blandes sammen

001

Deigen smøres utover to bakeplater (bakepapir) og rutes opp med et pizzahjul eller kniv. Ca 16 ruter pr brett.

002

Stekes på varmluft 160 grader i 1 time og 10 minutter. La platene bytte plass underveis.

004

Oppbevares i metallboks med lokk. 

009

Kan absolutt serveres med egg :) 

2 kommentarer:

May-lill sa...

Disse må jeg prøve, blir nokk ikke før over helgen

Grete (fra Osterøy) :-) sa...

Momsegodt!!! Bra de ble vellykket!